Suse's Kinder Rainponcho
- sadeviitan alle mahtuu melkein koko perhe


"Siihen loppuivat tekosyyt!" -nyt voimme liinailla myös sateessa.

Koko Babyidean tähänastisen viiden vuoden toimintakauden aikana meiltä on säännöllisesti kysytty sadeviittaa kantamiseen. Oma mallimme olikin jo valmiina, kun Suse's Kinder -tuotteiden valmistaja tarjosi heidän uutta ponchoaan meille myyntiin. Mielestämme sadevaatteita kantamiseen mahtuu markkinoille enemmänkin, joten nappasimme syötin samantien.

Suse's Kinder sadeviitta on pitkälle mietitty tuote, kuten Suse's Kindercoatkin. Saumojen teippaus ja huput ovat olennainen lisä. Ja erityistä plussaa annamme materiaalille, joka ei ole PVC:tä, kuten niin monet sadevaatteet ovat. Sellaista emme missään nimessä haluaisi myydä.

Materiaali: Vedenpitäväksi laminoitu nylonkangas, teipatut saumat

 
Suse's Kinder Rainponcho on yhdenkoon vaate joka sopii erimallisille ja kokoisille kantajille, myös miehille. Sadeviitassa on nepparilliset päänaukot sekä edessä, että takana. Tarvittaessa viitan alla voi kantaa vaikka sisaruksia sadekuuron sattuessa. Viitan sivut kiinnitetään neppareilla, joten pukeminen on helppoa. Viitassa ei siis ole varsinaisia hihoja, vaan sivuissa aukot käsille. Viitta sopii myös pyöräilyyn (ilman kyydissä olevaa lasta).

 
Suse's Kinder sadeviitalle on käyttöä vuoden ympäri.
Sadeviitan alle esim. ERGO kantoreppu sopii erinomaisesti.
 

Väri: Sininen tai punainen.


Tiedustele/tilaa meiltä
tai osta
jälleenmyyjiltämme.

Menee erittäin pieneen tilaan – mahtuu hoitorepun pohjalle ja kulkee aina mukana. Hintaan sisältyy säilytyspussukka.