Suse's Kindercoat
- aivan jokaiseen vuodenaikaan

"Ihastuimme takkiin oitis, tällaista olimme aina kaivanneet."

3 takkia

Suse's Kindercoat on meidän ilmastoomme täydellinen ratkaisu. Talvella se on lämmin vuorillinen talvitakki, kesäiltoina pelkkä fleece ja lämpimässä syyssateessa ja sienimetsässä vedenpitävä kuoritakki. Kindercoat ei petä, se on todellinen 4-season tuote. Fleecevuori toimii erillisenä kantofleecenä, kuoritakki erillisenä sadenpitävänä välikausitakkina ja kylmän yllättäessä yhdistelmästä tulee pätevä talvitakki. Jokaiseen vaihtoehtoon on oma kantopaneelinsa ja selässäkantomahdollisuus. Takin sisällä voi siis kantaa samanaikaisesti myös esim. kaksosia. Innovaatiot eivät lopu tähän. Sekä lapselle, että aikuiselle on "piilohuput" ja taka-aukon saa helposti etupuolelta säädettyä suppuun lapsen ollessa kyydissä. Taskujakin on riittävästi.

Materiaali: Kuoritakki vedenpitävä 320T Taslon ja fleecetakki polar fleece 280 g/m2.

 
Takkisetti sisältää:
  • Vedenpitävän kuoritakin.
  • Fleecetakin joka voidaan kiinnittää kuoritakin vuoriksi.
  • Kuoritakin etupaneelin.
  • Fleecetakin etupaneelin.
  • Vuorillisen etupaneelin talvikäyttöön.

Molemmissa takeissa on selässäkantomahdollisuus. Aukot ovat säädettäviä. Kuoritakin etupuolella on kaksi kevyttä sisätaskua, joihin pienemmän lapsen jalat sopivat kannettaessa. Kiristysnarut pitävät kylmän ilman ja hyttyset takin ulkopuolella. Taka-aukot säädetään edestä; fleece- ja kuoritakeilla on erilliset kiristysnarut.

Takki sopii ympärivuotiseen käyttöön. Kaikkein kylmimpiin pakkaspäiviin valmistaja suosittelee alle villapaitaa.

 
 
Suse's Kindercoat on markkinoiden monipuolisin kantotakki.
Takin kanssa on talvella ihana käyttää MaM kantokauluria.

Väri: Kuoritakki: musta, fleecetakki muodikas sinilila (periwinkle) tai hiekka (tan). Uusin värivaihtoehto kuoritakki punainen/harmaa ja fleecetakki punainen.

Koot: S-XXL.

palautetta
"The kindercoat is the most amazing piece of clothing to hit the babywearing world. Thank you! It is perfect. The little drawstring around baby's opening kept our son warm during the coldest windstorm, ice, and snow. The fleece liner is worn around the house when it gets a bit colder but not cold enough to get the wood stove going. It is perfect. (---) This babywearing coat is by far more versatile than I ever imagined. Thank you." -- Deedee F.
Suse's Kindercoat -takki sopii jopa kaksosten samanaikaiseen kantamiseen.