ERGObaby kantoreppu
...mukava lapselle ja kantajalle

Design: Karin Frost

HUOM! ERGObaby -tuotteet poistuvat valikoimastamme
ja suosittelemme uutta viimeistä kehitystä edustavaa Manduca-kantoreppua.

   

n. 3-4 kk ALKAEN
Jossakin vaiheessa alkaa tuntua siltä, että lasta olisi helpompi kantaa selässä kuin etupuolella. Kantoliinailu selkäpuolella vaatii harjoittelua. ERGOn käytön oppii nopeasti ja se on sekä lapselle että kantajalle hyväntuntuinen ja turvallinen.

Materiaali: ulkopuoli tukevaa puuvillakangasta (canvas) ja sisäpuoli kuvioitua puuvillapopliinia

Rinkkamaisen lantiovyön johdosta kantaminen on kevyttä. ERGO ei silti ole kuin rinkka, jossa lapsen painopiste on usein kaukana kantajasta. ERGOssa kannettava tulee lähelle omaa kehoa kuten liinassa. ERGO on helposti säädettävissä sopivaksi myös ulkovaatteiden päälle, eikä riskiä ole, että haalaripukeinen lapsi liukuisi pois. Kesällä taas kevytpukeinen lapsi arvostaa jalka-aukkojen puuvillatoppauksia ja kantaja puolestaan ERGOn pussimaista rakennetta.

Saatavana on runsaasti lisävarusteita erilaisiin käyttötarpeisiin, joten ERGOsta on monenlaiseen käyttöön.

ERGO-kantorepun ominaisuuksia

  • Repussa on pituudeltaan säädettävä nepparikiinnitteinen tukihuppu.

  • ERGOn istuinosassa on kevyt puuvillatoppaus, REILU koko ja pussimainen muotoilu.

  • Lantiovyö ja Solki ovat leveät ja mukavat, "turvavyö" kätevä ja nopeakäyttöinen. Olkaimet on muotoiltu kaareviksi, joten ne sopivat mukavasti olkapäille ja kantaminen on miellyttävää.

  • Olkaimissa on turvaremmein varustetut avattavat soljet, jolloin lonkalla kantaminenkin on mahdollista.

  • Takataskussa on kätevä vetskarikiinnitys sivussa ja pieni säilytystasku hupulle.

Näin helppoa ERGOn käyttö on - katso video.

 

Ota lapsesi mukaan vaikka päivävaellukselle.

Taaperosi kävelee jo. Unohda rattaat ja laita väsähtänyt pieni vaeltaja ERGOon. Nosta hänet selkään pyykin ripustamisen ajaksi, pois jaloista pyörimästä. Rauhoita hänet illalla läheisyydelläsi iltakävelyllä. Ota matkoille mukaan, päiväunetkin lentokentällä sujuvat kätevästi ERGOssa. Sopii isovanhemmillekin.

ERGO on ammattitaitoisesti ommeltu ja TÜV-hyväksytty.


Käteviä lisävarusteita

Täyden "palvelun" hoitolaukku. Molemmat puolet avattavissa. Toisella puolella kolme pullo- tai purkkitaskua, vetskaritasku sekä iso tavaratasku ja toisella puolella irrotettava vaipanvaihtoalusta, vaippataskut ja tilaa muille tarvikkeille ja varavaatteille. Laukussa on myös pari irrotettavaa pussukkaa vaikka likaisille vaipoille. UUSI alempi hinta!
Vyölaukku kiinnitetään tarroilla, jolloin sen voi lennossa irrottaa ja laittaa takaisin. Laukku sopii kantorepun molemmille puolille. Vyölaukussa on useita vetskaritaskuja ja irrotettava olkain, sopii myös käsilaukuksi.
Päiväreppua voidaan käyttää joko kiinnitettynä ERGOon tai
erillisenä reppuna. Kätevä pikakiinnitys. Uusi päiväreppu on hyvin samantyyppinen kuin huippusuosittu vanha malli, mutta siihen on lisätty kätevä pullotasku sivulle ja vetskarillinen tasku, jota on helppo käyttää lennossakin. Etutaskuissa on printtikangas sisäpuolella.
Jatkopala tuo vyötärölle /lantiolle lisää tilaa aina 135 cm saakka. Kätevää esim. silloin, kun kantaa ulkovaatteiden päällä tai kun kantajana on isompi henkilö. Ilman jatkopalaa vyötärön/lantionympärys voi olla max. 110 cm. Loppuunmyyty.
HUOM! Kaikkia lisävarusteita voidaan tarvittaessa käyttää samanaikaisesti ja varusteet (ei jatkopala) ovat yhteensopivia myös vanhanmallisten ERGOjen sekä monien muunmerkkisten kantoreppujen kanssa..

Sertifioidusta luomupuuvillasta ommeltu reppu on pehmeä luksus-ERGO. Samalla otat kantaa paremman huomisen puolesta.

Jokaisen ERGOn mukana toimitetaan käyttöohje-DVD (englanninkielinen).

 

Muista myös hankkia kantosuoja, BabyLegsit ja SlingView-peili