MaM by Babyidea kantokauluri™

Kannatko lastasi ulkona takkisi sisällä
tai kantosuojan alla?

Sataako lunta sisään kaula-aukosta? Jääkö kaulasi paljaaksi?
Kaulahuivit eivät pysy paikoillaan ja lapsen kädet tulevat näkyviin takin aukosta.
Lapsen yläselkä kylmettyy...
Rintatulehdus uhkaa.


Pysykää lämpiminä. Hanki kantokauluri!

Talviliinailu voi olla nautinto siinä missä kesäliinailukin. Ja onpa ihana säästyä pukemisrumbalta. Kantokauluriamme voidaan käyttää myös kannettaessa lasta selässä, esim. ERGOn kyydissä, tai lämpöpussia käytettäessä vauvan hartioiden ja rinnuksen lämmikkeenä.

Materiaali: joustava ja myötäilevä fleece tai tuplaneulos merinovilla/puuvilla

Kantokauluri™ on Babyidean omaa suunittelua, tietojemme mukaan maailman ensimmäinen tuote laatuaan, jota jatkuvasti kehitellään. Kaulurissa on kaksi pääntietä, yksi aikuiselle ja toinen lapselle. Kaulurin aikuiselle tarkoitettu kaulusosa on korkeampi ja leveämpi, lapsen kaulus on matalampi ja kapeampi ja sen voi pienelle vauvalle vielä taittaa tarvittaessa kaksin kerroin. Uusien vuoden 2008 fleecekaulureiden lapsi- ja aikuisosat ovat ympärysmitaltaan helposti säädettävissä ja avattavia. Alle sopii avoinkin kaulus.

Kaulureiden välissä on reilusti kangasta, joten tuuli ja lumi pysyvät poissa, mutta lapsi voi esim. kaupoissa vapaasti kurkotella tavaroiden perään. Kauluri on myös suunniteltu suojaamaan imettävän äidin rintoja kylmältä ja lämmittää lapsen selkää kauas liinan uumeniin. Kaulus on ohuempaa ja pehmeämpää kaksinkertaista fleeceä ja kaulurin rinta- ja selkäosat paksua yksinkertaista fleeceä. Kantokauluri™ on innovaatiopatentoitu tuote.

Huippukätevät uudet mallit

Kantokaulurin™ uudet mallit ovat entistä käytännöllisempiä, sillä ne jakautuvat kätevästi erillisiksi kaulureiksi. Merinovillaisissa kaulureissa on laadukkaat aidot YKK-vetoketjut ja fleece-kaulureissa kestävä nylonnepparikiinnitys. Kuvissa pojalla luomupuuvillainen ManyMonths-kääntötakki.

Värivaihtoehdot
Värit: chili-hiekka kombo (kuvissa), hiekka ja musta.
Palautetta...
"Ihana kauluri saapui juuri. Kokeilemme sitä Aaron kanssa parhaillaan. Kauluri on ihan unelmapehmeä :)). Ja Aaro nukahti sen syleilyyn. Kaulurin väri on upea ja sopii loistavasti takkini karpalonpunaiseen väriin. Kiitos kaulurista, se ylitti odotukseni :). --kolmen lapsen äiti Kirsi
"oih ja voih :) kantoliinakauluri on M A H T A V A!!! Ei tullut kauppareissulla kylmä :D" --opiskelijaäiti ja taapero
"Kantokaulurit ovat loistavia!! Tuotekehittelystä +1000 pistettä ja
aavikkoapinamerkki! Vitsi kun olisi ollut jo viimetalvena tällainen."
--äiti ja liinatyttö

"Talviliinailu ilman kauluria olisi turhan kylmää puuhaa."
-
-Laura ja Michaela

 

Käyttäjän vinkki

Kun nostat lapsen kantoliinasta turvaistuimeen voit jättää lapsen kauluriosan paikoilleen ja kääntää aikuisen osan lapsen selkäpuolelle, hänen selkänsä ja peppunsa alle lämmikkeeksi.

Koot: yksi koko joka sopii kaikille, myös miehille

Tiedustelut ja tilaukset