Kuin äidin ja vauvan yhteinen vaate...

Se aito ja alkuperäinen Baby Bundler - 80-luvulta saakka.

Liinan solmiminen erittäin helppoa, johtuen liinan kankaasta. Liinat yksivärisiä ja kangas hyvin pehmeää ja kestävää 100% interlockpuuvillaa. Hengittävät, eivät hiosta. Vaihtuva värivalikoima.

  • Ei niska- tai selkäkipua
  • Vauva on rauhallinen
  • Imettäminen helppoa
  • Mukava äidille ja vauvalle
  • Kaikille sopiva
  • Erittäin kestävä
  • Täyttä luonnonkuitua

KLASSISEN TYYLIKÄS  *  ALKUPERÄINEN  *  KESTÄVÄ

VUODESTA 1988
Aito Bundler
- joustaa sopivasti

Sama perussidonta sopii lapsen ensimmäisestä päivästä jopa 3-vuotiaaksi asti. Vain toteutusta ja asentoja muunnellaan.

The Baby Bundlerilla on Suomessa useita tuhansia tyytyväisiä käyttäjää.
     

Vinkki: Liina mahtuu hyvin takin alle, ei paina eikä purista, vaikkei sidonta olisi täydellinen.

The Baby Bundler on erittäin korkealaatuisesta trikookankaasta valmistettu liina. Kankaiden paino vaihtelee jonkin verran värien mukaan. Reunat on huoliteltu tiiviillä saumuriompeleella. Ompeleiden väri on useimmiten sama kuin liinan väri. Standardimittainen Baby Bundler on n. 5,4-metrinen ja siitä on saatavana sekä ylellinen amerikkalainen 100% puuvilla -versio että toisinaan myös vastaava luomupuuvillainen. Päät on pyöristetty, mutta liina ei kapene päitä kohden. Bundlerin kestävyys on näin maksimoitu ja sille saadaan mahdollisimman pitkä käyttöikä. Täysleveä liina tukee myös ristiselkää, mikä on suuri etu erityisesti jo vähän isompaa/painavampaa lasta kannettaessa.
Usein kysytään miten The Baby Bundler eroaa kudotuista kantoliinoista (esim. Haikarankehdosta). Bundlerit ovat pehmeämpiä ja joustavat erilailla. Ne tuntuvat käytössä lähes olemattomilta. Liinat eivät juurikaan jousta pituussuunnassa, mutta leveyssuunnassa selvästi. Tästä on etua sidontaa tehtäessä. Lapsi on hyvin helppo laittaa liinaan ja sidonnasta tulee tukeva ja miellyttävä. Monen uteliaan vauvan suosikkisidonta, Buddha (lapsi kasvot eteenpäin), on erityisen helppo toteuttaa Bundler Original -liinalla. Myös kietaisuXkehto (kuvassa oikealla) onnistuu Originalilla helpommin kuin kudotuilla liinoilla.


Liinan pituus voi tuntua hurjalta, mutta liinaa riittää sidonnoissa juuri sopivasti vyötärön ympärille, kuten kietaisuX II-kuvassa (kuva keskellä, vihreä liina). Liinan käsittelyn helpottamiseksi tuotemerkki on ommeltu liinan keskelle. 
Sopii myös keskosten kenguruhoitoon erinomaisesti, sillä materiaali on erittäin pehmeää eikä taatusti purista.

The Baby Bundler on WAHM-äidin innovaatio. Valmistaja on kahden lapsen äiti ja hänen yrityksensä pieni perheyritys.

ORIGINAL
cerise
5,1 m
kanerva
5,1m

NEW SLIM STYLE

cerise
5,4 m
Valmistajan pesusuositus on 30-40ºC. Liinat kutistuvat pesussa hieman ja pesun jälkeinen pituus voi vaihdella riippuen kuivaustavasta. Käytössä liina venyy jonkin verran. Liinat kestävät rumpukuivauksen alhaisella lämmöllä, suosittelemme kuitenkin telinekuivausta tyyliin IUUI. Kuivuvat yhdessä yössä. On tärkeä valita pituus joka riittää kaikkiin sidontoihin. Bundlerit ovat markkinoiden pisimipiä liinoja ja jo 5,1-metrinen liina riittää kaikenkokoisille. Mikäli toiveena on saada kangasta lisätueksi lantiolle ja solmu eteen, kannattaa valita pitempi koko jos oma pituus on n. yli 170 cm. Kesäksi ja sisäkäyttöön plus pienelle vauvalle sopii parhaiten uusi Slim Style, syys- ja talvikäyttöön sekä isommalle lapselle suosittelemme Bundler Originalia.

Tilaa Baby Bundler -liina
tai käy ostamassa jälleenmyyjältä

 

Liinan mukana saat Babyidean omat selkeät kuvalliset ohjeet pidetyimpiin sidontoihin.

Varastotilanne: Useimmilla jälleenmyyjillämme on Bundlereita varastossaan - omasta varastostamme loppuunmyytyjä värejäkin saatat saada heiltä. Jämyiltä voit myös tiedustella toisia värejä.

Tyytyväinen lapsi ja ihastuneet vanhemmat...

"KietaisuX II oli todella helppo tehdä ja oli sellainen jännä tunne; ihan kun ei olisi ollut liinaa ollenkaan. Sitä on vaikea selittää, se tunne on itse koettava. Liina tosiaan tuntui vaan ylimääräiseltä vaatteelta, joka ei painanut mistään. Kiersin pitkän lenkin ja käyttömukavuus oli kyllä huippuluokkaa!"
--luomupuuvillaisen liinan uusi omistaja
En muuten ihmettele että BB:tä menee paljon, se on tosiaan ihanan kevyt eikä juurikaan paina. Ns. tukokset on paljon helpompi laskostaa auki esim. olkapäällä kuin kudotuissa liinoissa. Mieheni pitää kanssa BB:stä, sanoo että kangas on mitä miellyttävintä, tulisi kuulemma mukavat kalsarit :-D Pitänee olla varuillaan... --Piia ja lapset 01/98 ja 05/01
Ostakaa ihmeessä BB, joilla ei vielä ole! Ja tämä ei ole maksettu mainos (olisikin ;)). BB ei "tunnu missään", on kevyt, pehmeä (ja ennen kaikkea sitä) joustaa juuri sopivasti, että sidonta tuntuu napakalta muttei kireältä, ei paina mistään (ei ole samanlaisia "kovia" reunaompeleita kuin  kudotuissa liinoissa) ja on vielä kauniin värinenkin (ainakin tämä karpalo, ja minä en yleensä edes pidä punaisesta, mutta miehen yllytyksestä(!) ostin tämän :)). --kehui Katri V.
Lue myös Jonnan tiestä äitiyteen Babun avustuksella.