' 


Babyidean läpikuultavat potat
ENSIPOTTA – SPEEDY – KINGY

Speedy ja Kingy:
-anatominen muotoilu
-reilu selkänoja ja istuma-ala -herkulliset värit ja kaunis, lapsia miellyttävä ulkonäkö
-turvallinen materiaali (elintarvikeluokkaista myrkytöntä muovia, joka ei sisällä ftalaatteja)
-ei teräviä reunoja
-kunnolliset roiskesuojat
-helpot tyhjentää ja pitää puhtaana
-kevyet lapsen itse kantaa
-EUssa valmistettuja

Läpikuultava potta mahdollistaa välittömän palautteen.
Speedy ja Kingy -potat tuovat huomattavaa apua kuivaksiharjoitteluun. Välitön palaute on tärkeää, eikä potalla tarvitse istua turhan pitkään. Perhepäivähoitajienkin arki ja päiväkotien potatusrutiinit menevät läpikuultavien pottien avulla sujuvammin kuin ikinä ennen.
luonnollisempi asento

Monissa maissa on meidän pyttyjemme sijasta reiät lattiassa. Babyidean Speedy ja Kingy -potat on suunniteltu malliltaan anatomisiksi ja mataliksi, jotta istuma-asento muistuttaisi mahdollisimman paljon luonnollista "kyykkyasentoa" ja tarpeitten tekeminen helpottuisi.

Muista myös My Wee Friend - pottatarrat!

-Katso äiti , lapsi huudahti, tämä näyttää ihan formulalta!

Speedy on virtaviivaisen kaunis ja etupuolen muotoilu auttaa lasta pitämään jalkoja mukavasti lähellä itseään. Tämä helpottaa omatoimista pottailua, koska potalle istuutuminen ja siitä nouseminen on helpompaa. Speedy on potta, joka sopii aikaisillekin pottailijoille.


Helpota lapsesi ja hänen hoitajiensa arkea,
vie tuttu potta mukaan kun lapsesi menee hoitoon.

"Valtaistuin-potta" Kingyn reikä on reilun kokoinen ja selkänoja korkea, jotta potta sopisi isommillekin pottaharjoittelijoille. Suosittelemme Kingy-pottaa n. 10 kg alkaen. Nostokolot sekä edessä että takana ja kaunis pienille kuninkaallisille sopiva selkänojan koristelu.
Speedy ja Kingy -pottia on saatavana seuraavissa läpikuultavissa väreissä: viini, ruiskaunokki, pihlajanmarja ja tumma lime (kts. Speedy-kuva).
ensipotta ihan pienillekin pottailijoille

Läpikuultavat pottamme ovat saavuttaneet valtavan suosion. Kulhonmuotoinen ensipotta löytyy jo monesta kodista, Suomesta ja muualta. Valittavana kolme herkullista väriä: roosa, aqua ja valkoinen. Kaikki ovat läpikuultavia ja testatusti turvallisia. Englantilaista suunnittelua.

Ensipotissa on sopivasti selkänojaa ja siinä on lapsenkin kädelle sopiva kädensija, jotta pottaa olisi helppo siirtää lapsen suosimaan paikkaan ja hygieninen tyhjentää. Ei teräviä reunoja tai kulmia.

Tilaa potat suoraan meiltä tai tutustu ja osta jälleenmyyjiltämme.

"A transparent or semitransparent potty is useful in that you know instantly when your child goes and can provide immediate feedback by praising him while he is going, or immediately thereafter. He is then free to leave the potty as soon as he is finished. This type of positive reinforcement encourages him to use the potty on a regular basis."
--Boucke, L. Infant Potty Training

On tärkeää kehua silloin kun lapsi tekee tarpeensa, eikä vasta kun hän nousee potalta, jotta lapsi osaa assosioida kehut nimenomaan tarpeitten tekemiseen eikä potalta nousemiseen. Etenkin pieni lapsi ymmärtää "myöhäiset" kehut helposti niin, että aikuinen on tyytyväinen kun hän nousee seisomaan. Tulosta syntyy huomattavasti nopeammin, kun palaute seuraa heti tarpeitten tekemisen jälkeen tai jo sen aikana.