Merinovillainen lastenvaatemallisto

Merinovilla on erittäin pehmeää, miellyttävän tuntuista, hengittävää ja eristävää, eli lämmintä tai viilentävää tarpeen mukaan. Merinovilla on yksi kaikkein parhaimpia luonnonkuituja lasten vaatteisiin, ja erityisen hyvä materiaali vauvoille, koska se auttaa kehon lämmön säätelyssä. Villan imukykyiset, ontot kuidut auttavat pitämään lapsen herkän ihon kuivana. Kylmällä säällä lukuisat ilmataskut kiharaisten villakuitujen välillä auttavat myös pitämään lapsen lämpimänä, lämpimän ilman kiertäessä iholla vaatteiden alla.

Villavaatteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Villa on ainutlaatuinen materiaali, joka mukautuu kehon vaihtuvaan lämpötilaan pitäen sen mahdollisimman tasaisena. Koska villa on luonnollisesti antibakteerinen, villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein, pelkkä tuuletus riittää hyvin. Varsin käytännöllistä lapsiperheissä!


ManyMonths Wool Body/paita

Bodyt ovat loistavia vaatekappaleita. Paidat yleensä nousevat vauvaa nostettaessa ja vauvan vatsa ja selkä jäävät paljaiksi. Bodyt suojaavat vauvan herkkää ihoa kylmältä ja pitävät vaipat paikoillaan.

Valitettavasti bodyt usein ovat liian pitkiä tai liian lyhyitä, koska lapsemme kasvavat niin hurjaa vauhtia. Body/paita ratkaisee ongelman!

Body/paita on helppo pukea. Villaribbi on hyvin joustavaa ja kangas olkapäillä antaa tilaa. Toimitamme jokaisen body/paidan mukana ylimääräisiä ommeltavia neppareita, jotka voit itse ommella lapsellesi sopivaan kohtaan, jos haluat. Irrotettava haarapala on säädettävissä lapsesi ja hänen vaippansa koon mukaan.

ManyMonths Wool säärystintossut
Kylmät jalat ovat suuri ongelma monissa perheissä, joissa lapsia kannetaan talviaikaan. Riippumatta siitä mitä kannettaville puetaan jalkaan, lapsen jalat saattavat pysyä kylminä - jopa kantotakin alla. Olemme suunnitelleet optimaalisen ratkaisun: säärystintossun, jossa on pitkä kaksinkertainen villaribbiosa ja merinovillafleecestä ommeltu mikrokuitupäällystetty tossuosa. Kaikki saumat ovat kangaskerrosten välissä.
Saatavilla kahdessa koossa, Charmer (3-6/9 kuukautta) ja Explorer (6-12/18 kuukautta.

ManyMonths Wool kypärämyssy
Pelkästään lasten jalat eivät kylmety helposti, myös pää on herkkä kylmälle. Kuten varmaan oma äitisi kertoi sinulle lapsuudessasi, pään pitäminen lämpimänä kun ulkona on pakkasta on erittäin tärkeää. Kypärämyssymme suojaa pään lisäksi kaulaa, rintakehää ja yläselkää. Rintakehän suojaaminen on erityisen tärkeää vauvoille, joille on tulossa uusia hampaita (ja kuola valuu). Myssy on loistava sellaisenaan lauhalla kelillä ja sopii kerrospukeutumiseen, kun on todella kylmä ja pakkasta.
Miellyttävä nukkuessa, sillä takana oleva kuminauha on peitetty kokonaan villalla ja kaikki saumat ommeltu litteiksi. Venyvä materiaali istuu erimallisiin päihin aina yhtä hyvin. Vaikea lapsen itse ottaa pois päästä ja heittää menemään, joten soveltuu selässäkin kantamiseen. Ja pysyy päällä jopa pukeuduttaessa kantoliinatakkiin!

ManyMonths Wool vauvojen ja lasten lapaset
Merinovillalapaset ovat 100% luonnollisia, valmistettuja joustavasta kaksinkertaisesta merinovillaribbistä. Ei haittaa vaikka joutuisivat silloin tällöin suuhun. Pitkät venyvät hihansuut pitävät lapaset paikoillaan. Sopivat hyvin yhteen tossujen ja myssyn kanssa. Saatavana neljässä kokovaihtoehdossa aina vastasyntyneestä ekaluokkalaiselle.


ManyMonths Wool jatkettava unipussi
Unipussi on sekin kokonaan mahdollisimman hienolaatuista villaribbiä. Siinä on pitkät hihat ja taiteltavat resorit, sekä irrotettava jatkokappale helmaan, joka antaa paljon lisää käyttöaikaa. Sama pussi sopi vastasyntyneestä jopa 1,5-vuotiaaksi. Raglanhihat, avattava ja säädettävä kaula-aukko ja kestävä nepparinauhakiinnitys. Loistava myös ulkopäiväunille lämpöpussiin.

ManyMonths Wool lapsen mukana kasvava välihaalari
ManyMonths-mallistoon on kauan odotettu lapsen mukana kasvavaa villaribbihaalaria. Parin vuoden tuotekehittelyn tuloksena ylpeänä esittelemme kestovaippailevillekin sopivan haalarin. Haalariin on kaavoitettu mahdollisimman mukava ja sopivasti joustava housuosa.
Hihoissa ja lahkeissa on pitkät taiteltavat resorit ja jokaisen haalarin mukana toimitetaan joustava ja säädettävä irrotettava vyö. Laadukas YKK-vetoketjukiinnitys, pitkä vetoketju helpottaa pukemista. Ketjun yläpää suojattu. Uudessa vieläkin hienommassa ja joustavammassa SoftFeel-laadussa on polvissa kaksinkertainen kangas. Haalari on kauttaaltaan merinovillaribbiä.
Kuvassa kolmivuotias n. 96 cm poika, jolla SoftFeel-laatuinen haalari Adventurer-kokoa (80-92/98 cm).-->


ManyMonths Wool pitkähihainen paita

Omat lapsemme kasvavat ja sen mukana myös mallisto laajenee. Pitkähihaisessa paidassa on kestävä ja pukemista helpottava nepparinauhakiinnitys toisella olkapäällä, pitkät taiteltavat resorit ja takaa pyöristetty helma, jotta paita lämmittäisi riittävästi pulkkamäessäkin! Yhdistämällä paidan leggingseihin vaippaiän ohittaneet leikki-ikäiset ja eskarilaiset joka säässä ulkoilevat lapset pysyvät terveinä ja iloisina. Esim. vessassa käynnit sujuvat kätevästi kaksiosaisen asun kanssa. Paitoja ja leggingsejä on saatavana kokovaihtoehdoissa Conqueror (3-4,5/5 vuotta) ja Innovator (5-7/7,5 vuotta).

 


ManyMonths Wool lasten unisex leggingsit

Isoimpia villahousujamme on monissa perheissä käytetty myös vaippaiän jälkeen. Ne eivät kuitenkaan ole siihen käyttöön kaavoitettuja, jolloin haaraosa jää hyvin korkeaksi. Isommat lapset ovat kaivanneet urheiluharrastuksiin (esim. hiihtoon ja luisteluun) ja muuhun ulkoiluun sopivia istuvia housuja. Uusissa leggingseissä on leveydeltään säädettävä vyötärö ja pitkät resorit lahkeensuissa. SoftFeel-laatuisissa housuissa on polvien kohdalla kaksinkertainen kangas. Saatavana kokovaihtoehdoissa Conqueror ja Innovator (kts. yllä).


 
Hoito-ohjeita ja lisätietoja tuotteista
ManyMonths Wool Collection boys on lawn 2008/2009
ManyMonths villavaatteet valmistetaan hyvin hienosta paljon ihmisen hiusta ohuemmasta korkealaatuisesta 100% villalangasta, jotta ne olisivat mahdollisimman pehmeitä ja kutittamattomia. On usein kysytty, voiko villa edes tuntua näin ihanalta. Kangasta ei ole superwash-käsitelty ja käytetyt väriaineet ovat lapsi- ja ympäristöystävällisiä, eli haitta-aineettomia ja turvallisia.

Vaatteita ei tarvitse pestä käsin, konepesu 30 asteessa villaohjelmalla sopii hyvin. ManyMonths villatuotteet eivät kutistu juurikaan. Teräviä esineitä ja vastaavaa kannattaa varoa ja mahdolliset langanjuoksut korjata heti. Isompien vaatteiden mukana toimitetaan korjauslankaa. Koinsuoja-aineita ei myöskään ole käytetty, eli tuotteet kannattaa säilyttää suojassa tuhohyönteisiltä.

Villa on ns. non-mulesing tuotantoa.

ManyMonths Wool boys in the forest smiling
Joustava ribbikangas valmistetaan varta vasten meille ja vaatteet ommellaan sosiaalisen vastuullisuuden periaatteet huomioon ottaen. Reikiä kankaaseen tekeviä tavallisia neppareita ei käytetä lainkaan ja vetoketjut ovat parhainta saksalaista YKK-laatua. ManyMonths-tuotteiden innovatiivisille ratkaisuille on myönnetty Suomessa useita innovaatiopatentteja (hyödyllisyysmallisuojia).

Shorties & Longies villavaippahousut
Meidän huippusuosittuja Wool Shorties & Longies villavaippahousujamme valmistetaan Wool-sarjan kanssa yhteensointuvissa väreissä. Tarkista alueesi jälleenmyyjältä toivomasi värin saatavuus.
Materiaali: 100% merinovilla, tai erikseen mainittu tuotteen kohdalla
Värit: suklaa, verso, villi pinkki ja vadelma. Tiedustele varastotilannetta ja kokovaihtoehtoja.Tuotteita myyvät hyvinvarustetut jälleenmyyjämme ympäri maan.

ManyMonths banneri
ManyMonths™ on uuden ajattelun mallisto. Kaikki on mahdollista: turvallisuus, pehmeys, kestävyys, toimivuus ja elävä ympäristö. ManyMonth™-tuotteet tehdään parhaista materiaaleista kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kaikille rakkaille vauvoille ja lapsille, myös kannetuille, kestovaipatetuille ja vaipattomille – tänään, heinäkuussa ja ensi vuonna.

"Rakastan ManyMonths merinovillamallistoanne. Se on aivan ihana. Meillä onkin jo nyt 6 kpl villahousuja ja 4 kpl body/paitoja sekä parit töppöset. Tuubeista myös haaveillaan, ja vielä villahousuista." --Kirsi ja kolme pientä käyttäjää