Wool Shorties & Longies

"Lämmittää sekä lasta, että äidin sydäntä."

liikkuvainen

Babyidean Wool Shorties & Longies -vaippahousut ovat luonnollinen tapa suojata vauvan vaatteet. Merinovilla pitää lapsen ihon kuivana ja lämpimänä. Tutkimusten mukaan lämpötila vaipassa pysyy sopivana, koska villa hengittää eikä haudo kuten monet keinokuidut. Puhtaan villan tarjoamaa käyttömukavuutta, kestävyyttä, pehmeyttä ja varmuutta ei nykyaikainen teknologiakaan pysty luomaan.


Babyidea Wool Shorties XS Chocolate

Wool Shorties & Longies -vaippahousut ovat huolellista suomalaista tuotesuunnittelua. Ne on ommeltu varta vasten meille neulotusta laadukkaasta merinovillaribbikankaasta. Pitävyyden lisäämiseksi housut ovat kaksinkertaista kangasta. Malli on suhteellisen korkea ja resorit ovat taiteltavat, jolloin alle mahtuu isompikin muotoonommeltu sisävaippa ja sama koko sopii pitempään. Saumat on ommeltu litteiksi ja resorit joustavat reilusti, mikä helpottaa pukemista.

Vyötäröresorin sisäpuolelle on ommeltu napinläpi, näin hoikkikselle voi helposti itse lisätä vyötärökuminauhan, jos sille on omalla lapsella tarvetta, tai vaikka villisten jäädessä vaippakäytöstä pois.

 
Uuden tuotannon villa on saanut non-mulesing -todistuksen
 
ihanat värit

Saatavana versonvihreänä, vadelmanpunaisena, villinä pinkkinä ja suklaanruskeana.
Kysele myös kuutamonsinistä ja leijonankeltaista.
 
laatua - ekologisuutta - iloa ja väriä vaipattamiseen
 

pesuohje

Vaippahousut pestään käsin tasalämpöisessä vedessä tai koneessa villaohjelmalla (30°C) villanpesuaineella tai miedolla lasten shampoolla samanväristen vaatteiden kanssa. Villavaippahousuja ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme pesua ja lanoliinihoitoa n. 2-8 viikon välein tai tarvittaessa. Muutoin villa puhdistaa itse itsensä, eli pelkkä kosteiden housujen tuuletus riittää. Lanoliinikäsittely kannattaa tehdä alussa jokaisen pesun yhteydessä ja antaa housujen liota lanoliinihoidossa yön yli ennen ensimmäistä käyttöä. Housujen pito paranee käytön myötä. Helli ja käytä usein. Jos housut ovat käyttämättä pitempään, ne kannattaa sulkea ilmatiiviiseen pussiin tai rasiaan. Suojaa konttausikäisen lapsen villavaippahousujen polvet BabyLegseillä.

-->Kuvassa pieni vauva nukkuu Koalassa, käytössään suklaanruskeat Longiesit S-koossa ja luomupuuvillainen ManyMonths™ body/paita Charmer-koossa.


Wool Shorties & Longies -vaippahousuja on saatavana koissa S, M, L ja XL, tiedustele sopivaa kokoa omalta jälleenmyyjältäsi. Mitoitus on hieman aiempaa väljempi, mutta malli edelleen suht' kapea. Saumoja on myös entisestään vahvistettu, jotta ne kestävät paremmin päivittäista riisumista ja pukemista, vaikka vvv-vauvan pissittämistä 20 minuutin välein.

<--Kuvassa Wool Shorties housut leijonankeltaisina, päällä ManyMonths™ body/paita koossa Adventurer.

 

Suomalaiset äidit ja vauvat ovat osallistuneet tuotekehitykseen. Valmistus fair trade -periaatteella.

Materiaali: pehmeä 100% merinovillaribbi

-->kuvassa Longies, väri villi pinkki

Babyidea Wool Longies Wild Pink

 
"Wool's structure produces an elegant combination of water repellence,
breathability and moisture absorbency."
-M. Pehkonen


Tiedustelut ja tilaukset ensisijaisesti
Babyidean jälleenmyyjiltä