Fizzy Lemon

ekovelouria
pienille

"All our garments are certified by Control Union: starting from the processes on the fields through ginning, spinning, knitting, washing, dying and way up to manufacturing."

rakkaimmalle

Vaikka et aina ostaisikaan luomua, vauvalle kannattaa tarjota kaikkein parasta. Nuoren saksalaisen äidin suunnittelemat Fizzy Lemon -velourvaatteet on tehty sertifioidusta luomupuuvillasta. Velourmallistossa on suklaanruskeita, auringonoransseja ja luonnonvalkoisia klassisia vauvanvaatteita, jotka voi helposti yhdistää toisiinsa ja vauvan muuhun vaatetukseen. Myös mainioita lahjoiksi.

Materiaali: 100% sertifioitu ekopuuvillavelour

Ekovelourpaita puunapeilla

Kaikissa perheissä bodyt eivät ole suosikkeja. Fizzy Lemon t-paita on ylisöpö vaihtoehto. Lapsi valitsee sen pinosta itse yhä uudestaan ja uudestaan ja silittää pehmeää pintaa... Paidan olkapää on avattava, jotta pukeminen olisi helpompaa ja aukko kiinnitetään kauniilla puunapeilla. Molemmissa värivaihtoehdoissa on luonnonvalkoiset kanttaukset.

Värit: suklaa (oikealla) ja aurinko (yllä)
Koot: 62/68, 74/80 ja 86/92

 


Ekoaurinko- ja suklaabody

Pumpulinpehmeä velourbody, jossa ekopuuvillainen luonnonvalkoinen kanttaus ja nepparikiinnitys olkapäällä sekä haaroissa. Katso myös kuva GrowHour -taskuvaipan esittelysivulla, jossa Fizzy Lemon -body on 2-vuotiaalla käytössä. Koot: 62/68 ja 74/80. Värit: suklaa ja aurinko (kuvassa).


Ekovelour kokohaalari/potkupuku

Koko raskausajan voisi käyttää unelmoimiseen. Unelmissa ihana vauva katsoo äitiä suurin silmin ja on puettu Fizzy Lemonin ekovelouriseen potkupukuun. Kokohaalari on kätevä myös liinailuun. Vaipanvaihtoa helpottavat runsaat nepparit ja potkarijalat pitävät pienet varpaat lämpiminä. Valitse aurinko tai suklaa, ellei molemmat! Koot: reilut 50/56 ja 62/68.


Savupiippupipo ekovelouria

Huippusöötti kivan mallinen yhdenkoon ekopipo. Sopii vuoden ikään saakka, mahdollisesti pitempään. Kokoa voi säätää tekemällä piipunvarteen solmun. Luonnonvalkoisena loistava myös kesäkeleille. Luonnonvalkoista kangasta ei ole käsitelty, joten siinä näkyy puuvillan luonnolliset sävyt, eli pinta on hyvin elävä ja kaunis. Saatavana ruskeana ja luonnonvalkoisena.

Vaatevalinnoilla on väliä! Tavallisen puuvillan viljelyssä käytetään hurjia myrkkyjä, jotka lopulta päätyvät meihin, esim. vesistöjen, ruoan ja vaatteiden kautta.

Koot: 50/56, 62/68, 74/80, 86/92

Tilaa

Miksi luomupuuvillan käyttö on erityisen tärkeää vauvoille?
-Pieni vauva kannattaa suojata kemikaaleilta, joita tavanomaista puuvillavaatekiloa kohden käytetään huimat 560-880 g! Luomupuuvillasta valmistetut vaatteet ovat turvallisia vauvojen ja lasten herkälle iholle, eivätkä altista allergioille.
-Luomupuuvilla on pumpulinpehmeää, laadukasta ja kestävää. Luomupuuvillan käyttö on iso askel parempaan maailmaan ja lasten valoisampaan tulevaisuuteen.

-Luomupuuvillan viljelyksessä ei käytetä kemiallisia lannoitteita, tuholaismyrkkyjä eikä lehtiä pudottavia vahvoja kemikaaleja, joten viljely pitää maan viljavana, vedet puhtaina ja ihmiset terveinä.