Fizzy Lemon

ekovaatteita
vauvoille

"All our garments are certified by Control Union: starting from the processes on the fields through ginning, spinning, knitting, washing, dying and way up to manufacturing."

rakkaimmalle

Vaikka et aina ostaisikaan luomua, vauvalle kannattaa tarjota kaikkein parasta. Nuoren saksalaisen äidin suunnittelemat Fizzy Lemon -vaatteet on tehty sertifioidusta luomupuuvillasta. Mallistossa on kauniinvärisiä klassisia vauvanvaatteita, jotka voi helposti yhdistää toisiinsa ja vauvan muuhun vaatetukseen. Myös mainioita lahjoiksi.

Materiaali: 100% sertifioitu käsin poimittu ekopuuvilla

Kietaisupaita ja housu -setti

Kaikissa perheissä bodyt eivät ole suosikkeja. Fizzy Lemon kietaisupaita ja housu -setti on mainio vaihtoehto. Paita on näppärästi nepparikiinnitteinen ja housuissa on kuminauhavyötärö. Lahkeensuissa pieni halkio. Luonnonvalkoiset kanttaukset. Kaunis kokonaisuus.

Värit: vihreä, mariini, liila ja roosa. Koot 50/56 ja 62/68.


Kietaisubody kääntöhihoilla

Ehdottomasti paras ensivaate jokaiselle vauvalle. Koska vauvan kynsiä ei ensimmäisten viikkojen aikana leikata, tumput tai kääntöhihat ovat aivan välttämättömiä. Myöhemminkin ne ovat hyödyllisiä esim. autossa tai liinaillessa.

Fizzy Lemonin kietaisubodyn hihat on tehty niin, ettei ikäviä muhkuroita synny hihojen sisäpuolelle, silloin kun ne ovat tumpuksi käännettyinä. Nepparikiinnitys haaroissa ja näppärästi sivuissakin. Väreinä vauvansininen, roosa, vihreä, oliivi ja mariini. Koot: 50/56, 62/68 ja 74/80.


Puolipotkarit ja vyötäröhousut

Perinteiset puolipotkarit ihanan pehmestä luomupuuvillasta pitävät pienet varpaat piilossa. Puolipotkarit ovat erityisen mukavia liinaillessa. Kuminauhavyötärö. Väreinä vauvansininen, roosa ja mariini.

 

Vyötäröhousuissa on pitkät resorit, jotka lisäävät housujen käyttöaikaa. Kontrastitikkaukset antavat pirteän ilmeen ja koristerusetti lisää viehättävyyttä. Vyötäröllä kuminauha. Väreinä oliivi ja mariini.

Koot 50/56 ja 62/68.


Kietaisupaita

Kimonotakki, eli kietaisupaita, nauhakiinnityksellä. Väreinä roosa pitsillä ja vauvansininen luonnonvalkoisella kanttauksella. Koot 50/56 ja 62/68.


Hihaton haalari (maino vaihtoehto bodylle)

Suomeen hihattomat haalarit tekevät vasta tuloaan. Hihaton haalari on ihana bodyn "korvike", joka yhdistetään kietaisu-, muuhun paitaan tai kääntötakkiin.

Hihaton haalari lämmittää vatsan aluetta, mikä on vauvoille erityisen tärkeää ja vaipanvaihto nopeutuu ja helpottuu, kun päälle ei tarvita housuja. Haaravälissä ja toisella olkapäällä nepparit. Sopii luonnollisesti myös kesäkäyttöön. Koot: 62/68 ja 74/80. Värit: vauvansininen, vihreä, oliivi ja mariini.
Fizzi Lemon -mallisto esiteltiin Suomessa ensimmäisen kerran muotimessuilla Helsingissä syksyllä 2007. Enää luomun ei tarvitse olla valkoista, nyt väreissä on mistä valita!


Suomeen hihattomat haalarit tekevät vasta tuloaan. Hihaton haalari on ihana bodyn "korvike", joka yhdistetään kietaisupaitaan, muuhun paitaan tai kääntötakkiin. Hihaton haalari lämmittää vatsan aluetta, mikä on vauvoille erityisen tärkeää ja vaipanvaihto nopeutuu, kun päälle ei tarvita housuja. Haaravälissä nepparit.

Hihaton kietaisuhaalari ekopuuvillaribbiä
(maino vaihtoehto bodylle)
Koot: 62/68 ja 74/80. Värit: liila ja roosa.

Lyhythihainen 2-väri-body

Ekopuuvillaribbinen 2-väri-body jokapäiväiseen käyttöön. Pukemista helpottava kaulus. Saatavana vauvansini-vihreänä ja roosa-vihreänä. Koot 50/56, 62/68 ja 74/80.


Ekopuuvillainen kokohaalari
Haalarista on ensimetreillä moneksi. Jotkut käyttävät unihaalarina, toiset päivävaatteena. Samaan sarjaan kuuluvan pipon kanssa vauvasta tulee niin söpö nyytti, että äidin sydän sulaa... Kokohaalari on kätevä myös liinailuun. Vaipanvaihtoa helpottavat runsaat nepparit ja potkarijalat pitävät pienet varpaat lämpiminä. Valitse vauvansininen tai roosa. Koko: reilu 50/56.


Ekopuuvillainen unipussi/haalari

Monipuolisuus on vauvan vaatettamisessa valttia. Yöllä kaiken pitää sujua helposti ja ilman turhia kommervenkkejä. Fizzy Lemonin uniipussi on joko pussi tai haalari tai vuorotellen kumpi vaan, esim. illalla haalari ja yöllä pussi. Vaipanvaihto sujuu kuin itsestään ja vvv-vauvan pissattaminen myös. Nepparit alhaalta ylös, joten pukeminenkin on tosi helppoa. Koot: 50/56 ja 62/68. Värit roosa, mariini ja vihreä.T-paita puunapeilla

Pitkähihainen ekopuuvillainen t-paita, jossa luonnonvalkoiset tikkaukset ja toisella olkapäällä aidot puunapit. T-paita sopii yhdistettäväksi erilaisiin housuihin, hihattomiin haalareihin tai vaikka vaippavillahousuihin. Väreinä mariini tai vihreä. Koot 50/56 ja 62/68.Saatavana myös värikasvatettu ruskea-luonnonvalkoraita. Koot 50/56, 62/68, 74/80 ja 86/92.


Ekopuuvillainen kääntötakki

Kääntötakki on mitä loistavin vauvanvaate. Ilmettä on helppo vaihtaa, ja pienistä tahroistakin pääsee "eroon" kätevästi. Kääntötakki on tehty kaksinkertaisesta luomupuuvillaneuloksesta, joten se lämmittää pientä kehoa mukavasti. Sopii yhdistellä housuihin tai hihattomaan haalariin. Väri: mariini-luonnonvalkoinen, kontrastitikkaukset.
Koot: 50/56 ja 62/68.


Vauvan ensimyssy

Kaksinkertaisesta luomupuuvillasta ommeltu kääntömyssy. Toinen puoli värillinen, toinen puoli ja kanttaus valkaisematonta puuvillaneulosta. Riittävän pitkät nauhat, jotta rusetti on isompisormisenkin helppo tehdä. Värivaihtoehdot: vauvansininen, mariini, vihreä, oliivi ja roosa.Ekopuuvillainen ensipipo

Pienen vauvan päätä on hyvä suojata, erityisesti silloin kun on viileää. Pipo on kauttaaltaan pehmeää ekopuuvillaa, se on helppo sujauttaa päähän ja ottaa pois, ja sopii nukkumiseenkin mainiosti. Valitse muuhun vaatetukseen sopiva väri: vauvansininen, vihreä, oliivi, mariini, roosa tai liila.Vauvan huivi

Suomessa vauvojen huivit eivät ole vielä tehneet läpimurtoa samalla tavalla kuin ulkomailla. Huivi on todella mainio asuste, sillä se "kerää" kuolan ja pulautukset, jolloin vauva välttyy epämukavilta märiltä paidoilta ja ylimääräisiltä vaatteidenvaihdoilta. Huivi on myös hyvin kätevä pestä ja vaihtaa uuteen. Fizzy Lemon -huivit ovat kaksinkertaista luomupuuvillaneulosta, koko n. 56 x 14 cm, päät hyvin kapeita, joten solmusta tulee pieni Tämänhetkiset värivaihtoehdot: oliivi, roosa, vihreä ja luonnonvalkoinen.


Monipeitto

Harsot ovat kyllä monikäyttöisiä, mutta niiden ulkonäöstä voi olla montaa mieltä... Fizzy Lemon Sniffle ja Snuggle -monipeitto tarjoaa tyylikkäämmän vaihtoehdon. Monipeitto sopii hoitopöydälle, olkapäälle, syliin, rattaisiin, alustaksi kaikkialle mihin vauva lasketaan ja kevyeksi peitoksi tietenkin. Koko n. 50 x 60 cm. Värivaihtoehdot: munakoiso, vauvansininen ja roosa.

 


Vaatevalinnoilla on väliä! Tavallisen puuvillan viljelyssä käytetään hurjia myrkkyjä, jotka lopulta päätyvät meihin, esim. vesistöjen, ruoan ja vaatteiden kautta.

Koot: 50/56, 62/68, 74/80

Tilaa

Miksi luomupuuvillan käyttö on erityisen tärkeää vauvoille?
-Pieni vauva kannattaa suojata kemikaaleilta, joita tavanomaista puuvillavaatekiloa kohden käytetään huimat 560-880 g! Luomupuuvillasta valmistetut vaatteet ovat turvallisia vauvojen ja lasten herkälle iholle, eivätkä altista allergioille.
-Luomupuuvilla on pumpulinpehmeää, laadukasta ja kestävää. Luomupuuvillan käyttö on iso askel parempaan maailmaan ja lasten valoisampaan tulevaisuuteen.

-Luomupuuvillan viljelyksessä ei käytetä kemiallisia lannoitteita, tuholaismyrkkyjä eikä lehtiä pudottavia vahvoja kemikaaleja, joten viljely pitää maan viljavana, vedet puhtaina ja ihmiset terveinä.