VesiliinaTM

Rakastaako vauvasi vettä?

Harrastatteko vauvauintia?

Oletko paljon yksin vauvasi kanssa?

Lähdössä etelänlomalle?

Vanhemmat sisarukset jo vesipetoja?

Kiire, mutta suihkuun pitäisi päästä?

Vauva ei tykkää ammeesta?

Vauva mukaan suihkuun - uimahallissa tai kotona.

Vesiliinassa vauvan voi ottaa mukaan suihkuun. Häntä voi kanniskella rantavedessä samalla kun isommat sisarukset temmeltävät ympärillä. Uimahallissa vauvaa voi kantaa turvallisesti. Märkänä vauva on hyvin liukas. Vesiliinassa vauva pysyy ja viihtyy. Kädet jäävät vapaiksi ja omien hiusten pesu onnistuu esim. vauvauinnin jälkeen ongelmitta. Lakkoilevan vauvan imetyskin voi taas onnistua aivan yllättäen. Ja suihkuhetki voi vaikka olla isän ja lapsen oma aamutoimi, kun äiti vielä nukkuu.

Materiaali: kotimainen erikoistekstiili, alastomalle iholle ja vauvoille sopiva haitta-aineeton polyesterineulos (Öko-Tex 100), eurooppalaiset valkoiset nylonrenkaat

VesiliinaTM  kuivuu nopeasti ja sitä on helppo kiristää, sillä siinä ei ole toppauksia eikä häntää ole ommeltu kapeaksi hihnaksi. Liinassa on erittäin mukava olkaratkaisu ja vesiliinalle ominaisesti vain vähän häntää. Renkaat ovat erittäin kestävää 100% nylonia (kestävät 500 kg painon). Vesiliinassa on suositeltavaa pitää vauvaa melko pystyssä L-asennossa, masurepussa tai lonkalla. Kengurupussikin käy, jos vauva haluaa tutkailla mitä muuta kylpyhuoneessa, uimahallin pesuhuoneessa tai rannalla tapahtuu. VesiliinaTM on suunniteltu useimmille isille ja äideille sopivaksi. Kotimaista suunnittelua ja ammattitaitoista käsityötä – tehdään alusta loppuun saakka Suomessa. Liina on kehitelty yhteistyössä lääkärin kanssa.

Rauhoita vilkas vauva/taapero illalla ennen nukkumaan menoa ottamalla hänet mukaan suihkuun. Lämpimässä vedessä, iho ihoa vasten, vauva kuin vauva rauhoittuu ja nauttii. 

Vasemmalla lähikuva vesiliinan kankaasta. Reiät ovat tarpeeksi isoja, jotta vesi ja ilma pääsevät helposti kulkemaan. Reiät eivät kuitenkaan ole niin isoja että kangas jättäisi rumia painojälkia lapsen ihoon, kuten verkkoliinat tekevät. Pienemmät reiät tekevät myös kankaasta kestävän, eikä repeytymisriskiä ole. Samankaltaista kangasta käytetään urheiluasuissa, joten sen täytyykin olla sekä kestävää, mukavaa, helposti pestävää että nopeasti kuivuvaa.

Herkkäihoinen vauva tuntee suihkun pistävänä, mutta liina "levittää" vesisuihkun suuremmalle alueelle ja vesi tuntuu miellyttävältä.

Viini Meri  

Kaikki koot ovat yhtä leveitä, mutta liinan pituus vaihtelee. Suosittelemme että valitsette kooltaan sopivan liinan, sillä liina on mukavampi vesikäytössä kun häntää jää mahdollisimman vähän renkaiden jälkeen. 1-koko on naisille sopiva n. vaatekokoa 32-40 käyttäville ja miehillä n. kokoon 48 asti, 2-koko sopii tätä suuremmille. Pitemmästä liinasta jää pienemmille pitempi häntä, muuta ongelmaa isosta koosta ei aiheudu.

Rengasliinan käyttöön lisävinkkejä.

"Olin muuten yllättynyt siitä, miten helppo poikani oli pestä liinassa. Hienosti sai kaikki paikat puhtaiksi, ja kun nostin pois liinasta, pesin siinä samalla pepun. Tosi kätevää! Poissa kaikki kiemurtelu ja karkuunjuokseminen." --1-vuotiaan pojan äiti
"En olekaan ennen kokenut noin täysivaltaisesti mukavaa suihkua. Poikani ihmetteli ensin mutta naureskeli kun oli tuttu tilanne sikäli että liinaan pääsi. Sen jälkeen sitten kaikki olikin aivan ihastuttavaa. Sain tukankin pestyä. Se oli siis eka käyttö."
--"hovitestaajan" kommentti
"Kerrankin sain kerrostalon saunatiloissa pestä vanhempien lasten hiukset rauhassa ja vielä itsekin nauttia suihkusta kiirehtimättä. Vauva oli tyytyväisenä vesiliinassa koko ajan. Vesiliina äitiyspakkaukseen!" --kolmen lapsen äiti "Liina on mukanani suihkuosastolla, mutta en pue sitä ennen uintia kun vain huuhtelemme itsemme ja puemme uikkarit. Sitten altaasta pois tultua laitan poikani liinaan lonkalle ja saan rauhassa pestä jopa tukkani kaksin käsin. Ennen laskin pojan kontalleen lattialle ja juoksin vähän väliä hakemassa. Tai kuuntelin uinnista väsyneen lapsen kitinää ja koetin olla nopea omissa toimissani. Nyt poika saa olla liinassa vielä saunassakin, ottaa hörpyt ja vaikka torkutkin kun äiti juttelee kavereiden kanssa. Sitten vain nostan pojan pois, huuhtelen ja käärin pyyhkeisiin. Ihanan helppoa. --8 kk pojan äiti