Babyidean fleecetaskuliina™

Talvikäyttöön ihan ykkösliina!

pikaliinojen aatelia

pinnaltaan pehmeä

lämmittävä ja muotoutuva

istuva, ei repsota

innovatiivinen säätö

Vauva mukaan taskuun – tai liina taskuun varalle.

Talvella kantoliinalta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia kuin kesällä, erityisesti liinalta jota käytetään erilaisissa tilanteissa "tien päällä". Puuvillaliina kastuu räntäsateessa ikävän nopeasti ja esim. kesäkäytössä mainio trikoinen liina menettää märkänä hyödyllisiä ja miellyttäviä ominaisuuksiaan. Siitä ei myöskään ole lapsen lämmikkeeksi. Fleece on talviliinailuun loistava materiaali. Oikeanlainen fleece hylkii kosteutta, lämmittää ja suojaa muutenkin vauvaa sään vaihteluilta. Babyidean kotimaisella fleectaskuliinalla on samat edut kuin hyvin pidetyllä Brazil taskuliinalla, mutta se on erityisesti suunniteltu pohjoismaisiin syys- ja talviolosuhteisiin.

Materiaali: tukeva ja sopivan joustava polyesterfleece

Babyidean fleecetaskuliina ostetaan kantajan koon mukaan, kuten vaatteet. Näin liina tukee lasta ja asettuu mukavasti kantajan ylle - myös talvivaatteiden päälle. Taskuliinat ovat kotimaista suunnittelua ja ammattitaitoista käsityötä, Suomessa viiden lapsen äidin ompelemia. Taapero voidaan nostaa liinaan vaikka kengät jalassa ja kurakin irtoaa fleeceliinasta helposti.

Jos pussin kiristäminen olkataittelulla tai lapsen asettaminen liinan on ennen tuntunut vaikealta, taskuliinalla ei voi erehtyä. Apuna on kätevä innovaatio, säädettävä joustokiristys yläreunassa. Säätö pitää myös lumen liinan ulkopuolella ja lapsen kädet tarvittaessa liinan uumenissa.

Taskuliina on pitkän liinan täydellinen kumppani.

Liinojen toimitusaika tällä hetkellä noin 2 vk, mustia heti varastosta.
Vaihtoehdot: Yönmusta, viininpunainen ja antrasiitti, koot 1-3, 0 ja 4-kokoa saatavana erityistilauksesta.
Taskuliinan takana on perusteellinen kehitystyö ja se on suojattu malli.