Brazil taskuliina™

Lapsen yllä vain kerros kangasta, ihanaa kesällä ja sisätiloissa.

pikaliinojen aatelia

pinnaltaan pehmeä

muotoutuva

istuva, ei repsota

uudenlainen säätö

Vauva mukaan taskuun – tai liina taskuun varalle.

Koekäyttäjät kommentoivat:
"Lasta saa laskettua juuri sopivasti alaspäin kun lapsella tulee nälkä. Imettäminen käy piilossa, ja kädet jäävät täysin vapaiksi. Kävin pankkiautomaatilla molemmin käsin, ja poika söi samalla mahaansa täyteen ja nukahti lopuksi. "

"Liinan kireyttä eri sidonnoissa on hyvä säätää kun pussia ei ole ommeltu olalta kiinni kääntämällä liinaa olkapäällä sain päänkin tuettua hyvin."

Materiaali: käsin kudottu 100% puuvillakangas, testatusti haitta-aineeton

Brazil taskuliina ostetaan kantajan koon mukaan, kuten vaatteet. Näin liina tukee lasta ja asettuu mukavasti kantajan ylle. Taskuliinat ovat kotimaista suunnittelua ja ammattitaitoista käsityötä, Suomessa ommeltuja ja kuumassa vedessä esipestyjä. Liinat voi ottaa paketista suoraan käyttöön ja ne menevät hyvin pieneen tilaan. Kuljeta aina mukana. Puettuna blazerin päälle menee vaikka bisnesvaatteesta!

"TÄMÄ liina - kangas on siihen täydellinen. Leveys on täydellinen. Istuu loistavasti. Selkä ja hartiat kiittävät. Joustaa ja mukautuu juuri kuten kuuluukin. Lapsi kiittää."
-
-koekäyttäjät eivät halunneet protoliinastaan luopua

Jos pussin kiristäminen olkataittelulla tai lapsen asettaminen liinan on ennen tuntunut vaikealta, taskuliinalla et voi erehtyä. Apunasi on uusi innovaatio, säädettävä joustokiristys yläreunassa. Lapsen mukavuutta on myös ajateltu, liinan alareunassa on kevyt toppaus siinä mihin lapsen polvitaipeet lonkka-asennossa asettuvat.

Kuvassa oikealla isoveli 16 v. on lähdössä kiskalle, onnellinen pikkuveli pääsi kyytiin. -->

Kaikki taskuliinat tehdään ateljeetuotantona Suomessa.
Brazil taskuliinojen kangas kudotaan käsin brasilialaisessa reilussa osuuskunnassa, missä yli 60 työntekijällä on varma työpaikka, palkka, sosiaaliturva ja palkalliset lomat. Nämä ovat meille itsestäänselvyyksiä, mutta siellä luksusta. Käytetyt raaka-aineet noudattavat eurooppalaisia standardeja. Tämä on Brasilian luonnon ja vesistöjen kannalta erittäin tärkeää, ja näin työntekijät eivät myöskään altistu haitallisille aineille, vaan saavat tehdä työtään terveellisessä ympäristössä. Kankaan laatu taataan lisäksi säännöllisin saksalaisin testauksin ja analyysein, joilla varmistetaan että.valmistuksessa ei todellakaan ole käytetty azovärejä, raskasmetalleja, formaldehydiä tai muita haitallisia aineita.

Taskuliina on pitkän liinan täydellinen kumppani.

 

  Melon Mango Tropical  
  Oikea koko löytyy vain sovittamalla. Tilaukset jälleenmyyjiltä.  

HUOM! Kankaassa näkyy käsityön jälki. Liinoissa voi olla nyppyjä, hieman löysiä tai kireitä lankoja, pieniä kudontavirheitäkin.

Vaihtoehdot: Melon, mango ja tropical, koot 1-3, 0 ja 4-kokoa saatavana erityistilauksesta.
 
Taskuliina on suojattu tuote.