Erityisen ohut
vinojoustava
Carry Sling

Uuden polven Antigua. Mahtava liina, mahtavaan hintaan. Tutut kuosit – uudessa muodossa.

Ota lapsesi mukaan torille ja metsään ja pidä pussailuetäisyydellä.

Amazonas Carry Sling -kantoliinat ovat kudottuja pitkiä kantoliinoja. Carry Slingit ovat vinojoustaviksi kudottuja, päärmättyja ja niissä on viistoon leikatut päät. Mitä parasta, ne ovat ihanan ohuita, joten sopivat erityisen hyvin kesä- ja sisäliinoiksi.

Carry Sling -liinoilla on Amazonasin eco-tested -merkki mikä tarkoittaa, että ne testataan säännöllisesti, jotta voidaan olla täysin varmoja siitä, että esim. värjäykseen käytetyt aineet todella ovat Öko-Tex 100 normeja vastaavia. Useimmat lapset imeskelevät liinan reunaa, joten materiaalin turvallisuus on tärkeä tekijä.

Värikkäät liinat voivat ensimmäisissä pesuissa päästää väriä. Liinat kutistuvat aina jonkin verran, enemmän kuumassa kuin viileässä pesussa.

Kanna samalla liinalla vauvaa ja liikkuvaista taaperoa.

Paratiisi (n. 4,5 ja 5,1 m) Laguuni (n. 4,5 - 5,1 m)

Natura (n. 4,5 ja 5,1 m)

Loisto (n. 4,5 ja 5,1 m)

Varastossa myös Mariini 4,5 ja 5,1 m
Hinnat

HUOM! Carry Sling ei ole yhtä tasalaatuinen ja virheetön kuin esim. Haikarankehto. Esim. pieniä epätasaisuuksia ja nyppyjä voi esiintyä ja liina saattaa kutistua, alkupituuskin voi jonkin verran vaihdella. Jokaisessa liinassa on kutistumisvara. Hinta-laatu -suhde on kuitenkin enemmän kuin kohdallaan!

n. 5,1 m n. 4,5 m
   

Tilaa Carry Sling
Toimituskululuokka IV.
Voit myös ostaa liinan omalta
jälleenmyyjältäsi ja saada käyttöopastuksen kaupan päälle.

Luonnonvalkoinen liina sopii vaikka kesähäihin.