FELIX PERA®

talvikantotakki myös selässä kantamiseen ja isän makuun

"Miksi näitä ei ollut jo silloin kun esikoiseni oli pieni..."

Mitä vielä voisi toivoa?

FELIX PERA -takki on suunniteltu molemmille vanhemmille. Lasta voidaan kantaa sekä edessä että selässä, liinalla tai kantorepulla. Lapselle ja vanhemmalle on omat huput ja takin kangas on erittäin säänkestävää. Takki soveltuu myös raskaudenaikaiseen käyttöön ja aivan normaaliksi takiksi, koska lisäosa on irroitettavissa. Kun lasta kantaa oman takin sisällä pääsee helpommalla. Suuren pukemisrumban voi unohtaa kokonaan ja koiran ulkoiluttaminen käy kätevästi. Takin alle riittää useimmiten normaalit sisävaatteet + pipo. Kun esim. bussissa riisuu lapsen pipon ja avaa takin lisäosan niin hänellä on sopiva olla.

Materiaali: Päälliskangas pinnoitettua polyesterikangasta ja vuori paksua fleeceä

 


FELIX PERA-takissa on kaksi kauluksiin integroitua huppua ja isot syvät taskut, joissa leveä kuminauha yläosassa. Helmassa on kiristysnauhat, jotta takin alle ei pääse tuuli puhaltamaan. Hihat voi tarvittaessa kääriä sopiviksi. Kangas on miellyttävää ja säänkestävää, takki lämmin. FELIX PERA-takki on suunniteltu niin että sitä voi käyttää ilman lisäosaa kun lapsi ei ole mukana, ihan tavallisena takkina.

Valmistetaan käsin Saksassa pienessä ateljeessa. Malli on suojattu ja laatu aivan erinomainen.

  
Koko Rinnanymp.   Lantionymp. Pituus Hihat
S 82 - 89 92 - 98 80 60
M 90 - 97 99 - 104 80 65
L 98 - 107 105 - 112 85 70
XL 108 - 119 113 - 121 90 75
Takin kanssa on talvella kätevä käyttää kotimaista kantokauluria.

Koot: S-XL, sininen ja punainen, sekä uutuutena yösininen.

 

"Felix Pera -takki on nyt sitten testattu ja hyvältä tuntuu! Positiivisin yllätys oli ehkä se, että takki näyttää ilman lisäosaa ihan tavalliselta takilta.
     Perheen laatutarkkailija eli mieheni tutki heti alkuunsa takin tarkkaan, kyynisin ennakko-odotuksin, mutta joutui myöntämään, ettei se olekaan "mikään tekele", vaan hyvin tehty takki.
     Takki toimii mielestäni käytännössä hyvin. Kaulusosa tukee hyvin lapsen niskaa. Taskuun mahtui kevyesti Yaktraxit ja koirankakkapussit."
--Piia K. ja pieni poika