Saumaton raskausajan tukitoppi

Kätilö, sisar Lilian: “Ei-lääketieteellinen ratkaisu, jolla voidaan vähentää nivelsiteiden kipuja, selkäsärkyjä ja painetta alavatsassa raskauden aikana.”

Carriwell äitiystukitoppi

Raskauden aikana jokainen haluaa näyttää hyvältä ja myös tuntea olonsa mukavaksi. Carriwellin uudenlainen tukitoppi on suunniteltu vastaamaan kumpaankin tarpeeseen. Tukitoppi on monipuolinen – niin imetysliivit, raskauden aikainen tukiliivi kuin muodikas toppi – terapeuttinen, käytännöllinen ja tyylikäs.
Saumattoman tukitopin ominaisuuksia:
Parantaa ryhtiä tukemalla alavatsaa. Lantionseutuun ja selkään kohdistuva lisätuki parantaa ryhtiä, mikä ehkäisee raskaudenaikaisia selkäkipuja. Kaula-aukon matala V-leikkaus korostaa rintoja ja saa odottavan äidin näyttämään upealta. Materiaali joustaa ensiluokkaisesti ja tukee samalla raskauden rasittamia alueita. Tukitopissa ei ole nauhoja, klipsejä, koukkuja tai tarranauhoja, jotka voisivat kiristää tai ehkäistä verenkiertoa. Keventää hellävaraisesti painoa lantiolla. Erinomainen päivittäiseen käyttön ja myös liikuntaan, voi olla avuksi myös yöllä. Alla voidaan aktiiviliikunnassa tarvittaessa käyttää saumattomia äitiysliivejä lisätukena.
Carriwell äitiystukitoppi kuvattu takaa

Materiaalti: alusvaatelaatuinen mikrokuitu, 92% polyamidia ja 8% elastaania, konepesu sallittu


Värivaihtoehdot: Musta, valkoinen ja punainen

Koot: S-XL, kerro liivi- ja vaatekokosi niin autamme sopivan koon valinnassa.