Maternity/Sport Bra
- äitiys/urheiluliivit

Saumaton tuki muuttuville muodoille.

Carriwell Seamless Maternity Bra on samaa muuttuvien muotojen sarja kuin tukivyö/vaate, tukialkkarit ja luukkuliivit. Tukee, istuu, kasvaa, hengittää, sekä näyttää upealta. Toppimallinen, ilman saumoja ja klipsejä. Konepestävä.

Materiaali: hengittävä mikrokuitu, pehmeää alusvaatelaatua
91% polyamidia ja 9% elastaania


Koot: II-IV, ilmoita tilatessa normaali liivikokosi
Värivaihtoehdot: Valkoinen ja musta.

 

Juoksija-lehden (10/2005) urheiluliivitestin tulosta. Testaaja käytti liivejä n. kolmen kuukauden ajan, omien sanojensa mukaan lähes jatkuvasti ja pesukertoja kertyi viitisenkymmentä: "Toppi istui kuin toinen nahka. Ilmavuutensa ansiosta ei missään vaiheessa tuntunut hautovalta. Ei aiheuttanut hankausta, vaan jousti mukavasti silloin ja sieltä mistä pitikin. Ohuen materiaalinsa ansiosta kuivui nopeasti. Hikoiltaessa ei voimistanut hien hajua.
  Erityisen mukavalle tuntui, kun ei tuntunut. Yleensä liiviä käyttäessä vähintään jossain kohtaa päivää liivi muistuttaa olemassaolostaan. Helppohoitoisuus pesun suhteen. Ei kaaritukia, eikä muitakaan ylimääräisiä virityksiä, ja siitä huolimatta toimi kuin kaikilla lisätuilla varustettu liivi. Toppimalli ylitti positiivisesti kaikki käsitykseni toppimallin toimivuudesta liivinä."

"Onpas hyvät liivit! Tilaan siis lisää. Eli: 4 kpl Carriwell äitiys/urheiluliivit."
--Nim. Kauan hyviä liivejä etsinyt

"Liivit ovat taivaallisen ihanat. Olen aina toivonut, että joskus
saisi tällaiset saumattomat ja hyvän tuntuiset liivit. Tulen varmasti
käyttämään näitä loppuikäni."
--Kaislakerttu, neljät liivit ostanut

"Harrastan runsaasti liikuntaa ja vaikka olen pienirintainen, on liivien oltava silti todella hyvät ja tukevat. Olin hieman skeptinen Carriwelleista ensin mutta päälle puettuani en voinut muuta todeta kuin että USKOMATTOMAT! Liivit tukevat täydellisesti ja itseasiassa kaikkein parasta niissä oli se että jopa pienet rintani näyttivät niissä hyviltä! Siis yleensähän urheiluliivit litistävät rinnat täysin olemattomiksi mutta nämä suorastaan kohottivat rintojani! Liiveillä on siis erittäin suuri merkitys kun puhutaan paidan istuvuudesta ja siitä millaisena näkee itsensä aerobic-salin suurista peileistä. Tilaan ehdottomasti näitä lisää!!!" --Laura