Kantoponcho äidille ...ja vauvalle
Design: Bettina Lindblom

Ripaus luksusta arkeen - tyylikäs poncho äidille ja vauvalle.

3 in 1 -ratkaisu

Sopii raskaana olevalle, liinailevalle ja vaikka kouluikäisenkin äidille. Äiskäponcho on naiselle varta vasten suunniteltu; pitkäaikaiseksi, käytännölliseksi ja ajattomaksi vaatteeksi. Lasta voi Äiskän alla kantaa liinassa tai kantorepussa sekä edessä että selkäpuolella. Vauvaa voi tarvittaessa myös imettää Äiskan sisällä, silti näköyhteys vauvaan säilyy.

Materiaali: tuplaneulos, sisäpuoli 100% puuvillaa, ulkopuoli 100% merinovillaa

Äiskä kantoponcho ommellaan erittäin laadukkaasta tuplaneuloksesta. Langat värjätään ja kangas valmistetaan erityisesti kantoponchojamme varten. Kangas on hyvin miellyttävän tuntuista ja mukavasti laskeutuvaa, pehmeämpää kuin ennen. Ei helposti tuule läpi ja lämmittää juuri sopivasti. Pukeminen on ihastuttavan helppoa! Kuvassa oikealla Unni (3,5 kk) nukkuu kantoliinassa.

Äiskä on suunniteltu kevät- ja syyskäyttöön, mutta uusi Äiskä on viileinä kesäiltoinakin ihana pukea. Talvella alle voi laittaa esim. fleecetakin, jolloin Äiskä toimii käytössä ympäri vuoden.

elämyksiä - muistoja - läheisyyttä - tunnelmaa - yhdessä

metsässä, kalliolla, rantakivillä – Äiskä ja vauva

Nukkuvan lapsen pään saa helposti tuettua vaikka lapsi olisikin kiemurrellut osaksi ulos kantoliinasta tai -repusta, kuin taaperoilla on tapana. Ponchoon kuuluu kaulahuivi, jota voi käyttää erillisenä tai kiinnittää näyttäviin kookosnappeihin monin tavoin lapselle miellyttäväksi niskatueksi.

Kantajalle on silmääkin miellyttävän muotoinen, reilu huppu, jonka tarvittaessa voi irrottaa tai käyttää selkäpuolella olevan lapsenkin suojana. Ponchon voi halutessaan säätää niin että helmat ovat edestä ja takaa samanpituiset silloinkin kuin lapsi on kyydissä.

Läheisyys on onnea.

Naiselle varta vasten suunniteltu; pitkäaikaiseksi, käytännölliseksi ja ajattomaksi vaatteeksi.

Äiskien materiaali on täyttä luonnonkuitua: sisäpuoli puuvillaa ja ulkopuoli merinovillaa. Ponchoissa on kauniit taskut ja entistä pitemmät hyvin laadukkaat YKK-vetoketjut. Huivin muotoilua on parannettu ja sitä on asiakkaiden pyynnöstä levennetty. Olkapäillä on useampi nappi kuin aikaisemmin ja hupussa pitempi häntä.

Valmistettu Kiinassa yhteistyössä maineikkaan luontoa kunnioittavan pohjoismaalaisen pienyrityksen kanssa, jolla yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja oma ompelimo. Pienvalmistuksesta ja luonnonkuituisesta materiaalista johtuen jokainen tuote on yksilö ja mitoissa sekä värisävyissä saattaa olla pientä vaihtelua eri ponchojen välillä. Kuvissa Annu ja Unni, Riikka ja Aada, PeePee ja Lotta-Maria sekä Minni ja masuvauva. Suurkiitokset heille!

Koot: S/M ja L/XL
Värivaihtoehdot:
Meleerattu hasselkaakao. Tiedustele myös lievästi II-laatuisia tai edellisiä malleja tarjoushintaan.

Tilaa Äiskä kantoponcho

 
Kokeilin Äiskää uudestaan ja tykkään oikein kovasti. Erittäin tyylikäs sellaisenaan! Poncholla on todellakin käyttöä pitkään. Paljon kauniita yksityiskohtia, mutta silti yksinkertainen. Persoonallinen. Huppu ja huivi/kaulus ovat kauniita... ja ihana napitusratkaisu. Ihana - huippuhyvä :-). Ostaisin Äiskän, vaikkei olisi tätä kannettavaakaan.
--tyytyväisen asiakkaan ensikommentit

 

Oikealla kuva Äiskästä ilman lasta.

Voi KÄÄK!!! Tuo on i h a n a !! Siinä on sellaista keskiaika-meininkiä...