Koala – kantohaalari
  • suloinen haalari kehitelty erityisesti kantamista ajatellen

  • pitää koko lapsen lämpimänä, integroidut töppöset ja lapaset, sekä ihana korvallinen lakkihuppu

  • lämmönsäätely helppoa, edessä innovatiivinen paneeliratkaisu

  • pitkät lahkeet ja riittävästi tilaa istua mukavasti vaikka kantorepussa

  • kätevät tuplavetoketjut selässä, ei mitään mikä voisi painaa edessä

  • lasten oma suosikki

  • Koalan kanssa ei tarvitse aikuisenkaan hikoilla

Kanna lastasi vuoden ympäri vieläkin mukavammin kuin koskaan ennen suojaten lapsesi kylmältä. Koala-haalari on valmistettu 380 grammaisesta hengittävästä fleecestä; paneelissa lisäksi kerros sertifioitua luomupuuvillaa ja lahkeet mikrokuitupäällysteiset. ManyMonths™ Koala -kantohaalari on kehitelty erityisesti kantamiseen, mutta sopii yhtä hyvin muuhun käyttöön. Koalan innovatiivinen lakkihuppu on niin aikuisten kuin lasten suosikki.

Koala-kantohaalarissa on pitkät lahkeet, jotka suojaavat nilkkaa ja kiristys, joka estää niitä nousemasta ylös kun vauvaa kannetaan. Integroidut kääntöhihat ja -lahkeet pitävät pienet kädet ja jalat suojattuina, eikä pienelle lapselle tarvitse pukea lainkaan tumppuja tai kenkiä. Lisäkerros mikrokuitua jaloissa tarjoaa lisäsuojaa kylmältä tuulelta ja lapsen kävellessä suojaa rapakelillä paremmin lialta.

Jokaisessa Koala-haalarissa on innovatiivinen luomupuuvillasta ommeltu masuosa, joka vähentää kangasmäärää ja hikoilua lasta kannettaessa. Tyypillisesti aikuiselle tulee kantamisesta lämmin ja lapsen ja aikuisen välille ei tarvita juuri vaatetusta, mutta muutoin lapsi tarvitsee paljon lämmikettä, koska ei itse ole liikkeessä.

Puuvillainen masuosa on on ollut pitkään kantajan toivelistalla ja kantamisesta nauttii lapsikin enemmän vaatetuksen ollessa optimaalinen. Lapsi pysyy sopivan lämpimänä, ilman ylikuumenemista. Haalareiden mukana toimitetaan nepparikiinnitteinen fleecepaneeli, joka suojaa muissa kuin kantotilanteissa puuvillaista aluetta. Kylmällä säällä paneeli kiinnitetään lapsen selkään lisälämmikkeeksi.

Koala-haalari on varustettu söpöllä monipuolisesti säädettävällä lakkihupulla, joka voidaan napittaa haalariin tai käyttää erillisenä hattuna. Helposta pukeutumisesta ja riisumisesta pitää huolen molemminpuolinen YKK –vetoketju haalarin takapuolella.

Koala-haalaria löytyy kolmena eri väriyhdistelmänä: chili-hassel, suklaa-hassel ja hassel-raita (kuten kuvassa). Pehmeä masuosa on 100% Control Union sertifioitua luomupuuvilla-neulosta. Kaksi kokoa Charmer-Explorer (noin 3 kk- 12/18 kk) and Adventurer (1-2/2,5-vuotiaalle).


 
ManyMonths banneri
ManyMonths™ on uuden ajattelun mallisto. Kaikki on mahdollista: turvallisuus, pehmeys, kestävyys, toimivuus ja elävä ympäristö. ManyMonth™-tuotteet tehdään parhaista materiaaleista kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kaikille rakkaille vauvoille ja lapsille, myös kannetuille, kestovaipatetuille ja vaipattomille – tänään, heinäkuussa ja ensi vuonna.