Säädettävä ja joustava bodyn jatkopala

ManyMonths™ bodyt eivät tarvitse jatkopaloja, koska niissä on integroitu pituussäätö. Markkinoilla on kuitenkin runsaasti muunmerkkisiä bodeja, ja lapsesi on saattanut ihastua Aku Ankka tai merirosvobodyyn, jonka pituus jää niukaksi. ManyMonths™-jatkopala lisää sekä käyttöaikaa, että mukavuutta.

Käytä samaa suosikkibodya monta kuukautta lisäämällä sen pituutta. Joustava haaraosa tuntuu pienestä vauvasta ja ryömimään opettelevasta lapsesta entistä mukavammalta. Säädettävyys lisää käyttöikää vieläkin enemmän.Riittää isoimmillekin yövaipoille. Nepparit kiinni ja valmista on!
Värivaihtoehdot luonnonvalkoinen, mansikka, ruiskukka, sinikello ja vaalea ruusu. Kone- tai käsin pesu 40-60°C (värilliset 40°C), vältä voimakasta linkousta.
Materiaali: päädyt: hamppua ja ekopuuvillaa, kuminauhaosa polyesteriä ja kumia

Yksittäisten pakettien tilaukset ensisijaisesti jälleenmyyjiltämme, muun tilauksen mukana myös suoraan meiltä.

ManyMonths banneri
ManyMonths™ on uuden ajattelun mallisto. Kaikki on mahdollista: turvallisuus, pehmeys, kestävyys, toimivuus ja elävä ympäristö. ManyMonth™-tuotteet tehdään parhaista materiaaleista kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kaikille rakkaille vauvoille ja lapsille, myös kannetuille, kestovaipatetuille ja vaipattomille – tänään, heinäkuussa ja ensi vuonna.
Klikkaa banneria, jos haluat tutustua koko mallistoon.