ERGO hoito/monikäyttölaukku
hoitolaukusta tietokone- ja kuntosalikassiksi

Siististi mukaan kaikki tarvittava.

ERGO-laukusta on moneksi!

Hoitolaukku, läppärisalkku, päiväkotikassi, lentolaukku...
ERGO-laukku on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöiseksi. Hoitolaukkuna mukaan mahtuu kaikki tarvittava ja vähän ekstraa myös. Laukun molemmat puolet ovat vetoketjukiinnitteisiä. Toisella puolella on kolme pullo- tai purkkitaskua, vetoketjulla varustettu tasku tärkeille esineille ja iso tavaratasku. Toisella puolella on irrotettava ja topattu alusta, useita taskuja ja tilaa erilaisille tarvikkeille ja varavaatteille. Laukussa on myös pari irrotettavaa pussukkaa vaikka likaisille vaipoille.
ERGO-tuotteiden suunnittelija on katsonut tulevaisuuteen. ERGO-laukun aika ei pääty vauvan varttumiseen, vaan laukku muuntuu silloin bisnesnaisen tietokone- ja aerobickassiksi. Hikiset vaatteet kätevästi omalle puolelleen ja vesipullo pystyyn. Mikä parasta, laukku ei näytä tyypilliseltä läppärisalkulta, joten varkausriski pienenee huomattavasti (onko sinulla varmuuskopiot ajan tasalla?) Topattu alusta lämmittää sopivasti pepun alla ja pitää vaatteet siistinä esim. keväisellä piknikillä tai kostealla puiston penkillä (toinen puoli nylonia, toinen puuvillaa).

ERGO-laukku sopii loistavasti myös päiväkotikassiksi. Löydätkö usein likaiset ja puhtaat vaatteet samasta "vyyhdistä" päivän jälkeen? ERGO-laukussa on varalapasille- ja sukille, kalsareille, kuravaatteille ja unipupulle, sekä kotiavaimille ja hätäkympille yms. omat luontevat paikkansa.

Lentolaukuksikin oiva. Pieni yhden yön lemmenmatka tekee kovia kokeneelle parisuhteelle ihmeitä. Vaikka suklaa-croissantteja Pariisissa aamupalaksi...

Materiaali: ulkopuoli puuvillacanvas, sisäpuoli vettähylkivä nylon, useita taskuja, kumilenkkejä, topattu alusta ja pari irrotettavaa pussukkaa

Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa
luumu hiekka pantteri indigo