Pikku karhun tossut
pitävät vauvan jalat lämpiminä

Helppokäyttöiset.

Suunniteltu lähes ympärivuotiseen käyttöön.

Pysyvät jalassa hyvin.

Erittäin laadukkaat saksalaiset.

Ennen kaikkea pehmoiset ja mukavat vauvalle!
Pehmeät tossut ovat paras valinta vauvasi kehittyvälle jalalle (kts. alla). EISBÄRCHEN-tossut on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Niitä ei tarvitse "kiskoa" jalkaan, vaan ne voidaan kätevästi avata takaa kokonaan, laittaa päälle ja sulkea fiksulla tarraratkaisulla. Pysyvät hyvin päällä. Oivat liinailuun, mutta yhtä sopivat myös vauvan muuhun ulkoiluun ja autoiluun.

"During foot development, it is important for bones, muscles, blood vessels and nerves to have room to grow without restriction." --Lisa C. Moore, Doctor of Chiropractic


"Indeed, there is increasing evidence to suggest that wearing shoes in early childhood may be detrimental to the development of a normal longitudinal arch.
   Until toddlers have been walking for at least a few months, the only purpose of footwear is to protect the child’s feet and to offer some grip on a smooth surface. For prewalkers, shoes are not necessary."
--Community Paediatrics Committee, Canadian Paediatric Society (CPS)

Materiaali:Vettähylkivä ja tuulelta suojaava hengittävä mikrokuitu, sisäpuoli laadukasta fleecekangasta, kevyt toppaus. Konepestävät.

Kokovaihtoehdot: 16/17, 18/19 ja 20/21
antrasiitti
mariini
hassel
musta
Tossut on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja ovat erityisen ihanat kevät- ja syyskäytössä ulkona. Sopivat talvella jalkaan myös lämpöpussin sisään ja esim. kylmille lattioille (alla on liukuesteet).