Babyidea.fi
Ylpeänä esittelemme tuoteuutuuksiamme tai ilmoitamme missä niihin voi tutustua. Kerromme nettisivupäivityksistä ja uutuusväreistä/kankaista/kuoseista.
 Babyidea.fi - Palstat >>  Uutuudet
Hug-a-bubeja saapunut ekopuuvillaisina
Kirjoitti: Bettina (IP rekisteröity)
Päiväys: 01/04/2009 3:46

Tervehdys, arvoisa Babyidean asiakas!

Meillä on keväisen auringonpaisteen saattelemana hyviä uutisia – tällä kertaa luomumateriaalien ja kantoliinojen maailmasta. Hug-a-Bubin odotettu uutuustuote, interlock-luomupuuvillasta valmistettu ekokantoliina on nyt saapunut varastoomme, ja sitä on saatavissa kahtena värinä, hasselina ja vihreänä teenä – molemmissa ekokiekura.

Ekokantoliinan valmistus on GOTS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että luomu-Hug-a-Bubin koko tuotantoketju sadonkorjuusta valmistukseen ja aina pakkaukseen asti on ympäristöystävällistä ja sosiaalisesti vastuullista.

Luomupuuvilla on ihanan ylellinen materiaali erityisesti vastasyntyneelle, joka on tottunut kohdun pehmeyteen. Vauva voi jatkaa turvallisia unia lämmössäsi ja läheisyydessäsi ihoa pehmeästi syleilevän kantoliinan ympäröimänä.


MIKÄ TEKEE HUG-A-BUB –LUOMUKANTOLIINASTA NIIN SUOSITUN?

Hug-a-Bub on onnistunut yhdistämään vanhan viisauden ja tämän päivän elämän vaatimukset hienolla tavalla. Sinä vanhempana voit tuntea itsesi varmaksi ja osaavaksi vauvasi hoitajana aivan vanhemmuuden ensi metreiltä alkaen. Voit vastata vauvasi kaikkein tärkeimpään tarpeeseen – läheisyyteen – milloin haluat ja jatkaa samanaikaisesti arjen puuhia lähes samalla tavalla kuin ennen vauvasi syntymää.

Hug-a-Bub –kantoliina vastaa vanhemmuuden haasteisiin käytännön tasolla. Hug-a-Bub –kantoliinassa vauva on mukana arjessasi ja nauttii hänelle tärkeimmästä asiasta – läheisyydestäsi. Hän voi nukkua vastasyntyneen auvoisaa unta lähelläsi, katsella puolivuotiaan uteliaisuudella ympärilleen tai hypätä isin tai äidin "kyytiin" ollessaan vähän isompi, muttei kuitenkaan niin iso, että jaksaisi kävellä mukana väsymättä. Oli vauva minkä ikäinen tahansa, kätesi jäävät vapaiksi jatkamaan kotitöitä, voit liikkua luonnossa helposti sekä vauvan että isompien lasten kanssa tai mitä ikinä keksitkään tehdä.


HUG-A-BUBIN FYSIOLOGISET EDUT VAUVOILLE SEKÄ VANHEMMILLE

Hug-a-Bub –kantoliinan joustavan materiaalin ja helpon sidonnan ansiosta vauva on mukavasti ja turvallisesti lähelläsi. Kantoliinakankaan optimaalinen materiaali vähentää vauvan aiheuttamaa, selkääsi kohdistuvaa painetta ja muotoutuu täydellisesti omaan kehoosi – myös vauvan kasvaessa.

Kantoliinan kiedottava ja solmittava design tukee lantiotasi ja alaselkääsi. Olkapäällä helposti levitettävä kangas tukee vastasyntyneen tai nukkuvan vauvan päätä yhtä hellästi kuin kätesi. Leveäksi levitettävä kangas asettuu mukavasti olkapäällesi ja jakaa painon tasaisesti olkapään lihaksillesi.

Hug-a-Bubin kanssa yhteistyötä tekevät kätilöt, synnytysvalmentajat, lastenlääkärit sekä vastasyntyneiden terveydenhoitajat ovat kaikki sitä mieltä, että Hug-a-Bubin kantamisfilosofia helpottaa vauvan siirtymää kohdun lämmöstä avaraan maailmaan ylläpitämällä läheistä yhteyttä vauvan ja vanhemman välillä. Kiintyminen syvenee läheisyyden ansiosta, mikä puolestaan edesauttaa imettämistä, rauhoittaa koliikkivaivaisia ja levottomia vauvoja sekä vähentää äitien synnytyksen jälkeistä masennusta.

Hug-a-Bubin kanssa toimivat fysioterapeutit ja kiropraktikot ovat todenneet, että Hug-a-Bubin sidontatekniikka jakaa vauvan painon tasaisesti vartalolle tuottaen huippuergonomian niskalle, olkapäille ja alaselälle.

Myös terveydenhoitajat ovat vahvistaneet, että jopa pienimpiä vastasyntyneitä voi pitää turvallisesti kantoliinassa ja sen suomassa ihokontaktissa, mikä auttaa vauvaa painon lisäämisessä ja tasapainottaa myös keskosen sydämenlyönnin ja hengityksen tahtia.


SIDONTAOHJEET KÄTEVÄSTI DVD:LTÄ

Kaikkien Hug-a-Bub -kantoliinojen mukana tulee aina dvd, jossa opastetaan vasta-alkajia opettelemaan kantoliinan sidontatekniikka ja annetaan hyödyllisiä vinkkejä myös tottuneemmille liinailijoille, jotta kantokokemuksesta tulee mahdollisimman nautittava sekä pikkuiselle että kantajalle. Muutaman kokeilukerran jälkeen voitkin todeta, että kantoliinan sidonta on yhtä helppoa kuin piktän kengännauhan solmiminen!

Meiltä löytyy myös perinteisiä Hug-a-Bubeja väreinä mokka-hassel, hassel-kerma, musta, karpalo-kerma, mariini-vadelma, roosa kombo, mokka-roosa, kirsikka, munakoiso-hassel. Kiekuroina on mokkaa, oliivia, karpaloa ja roosaa. Ja myöhemmin keväällä on tulossa ihania uutuusvärejä!

Liinailunautintoja kevätauringossa toivottaen,

Satu Tunkelo
Babyidea-tiimin puolestaVain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.
© Babyidea 2006