Babyidea.fi
Ylpeänä esittelemme tuoteuutuuksiamme tai ilmoitamme missä niihin voi tutustua. Kerromme nettisivupäivityksistä ja uutuusväreistä/kankaista/kuoseista.
 Babyidea.fi - Palstat >>  Uutuudet
AirHour luomupuuvillaiset sisävaipat vuotosuojakaukalolla
Kirjoitti: Bettina (IP rekisteröity)
Päiväys: 11/08/2008 18:34

Babyidea AirHour -taskut ovat sisävaippojen uusinta uutta. Niissä on innovaatiopatentoitu vuotosuojakaukalo, pehmeä luomupuuvillaneulos-päällinen, integroitu hamppu/ekopuuvillafleece-imukerros ja ihoa vasten haitta-aineeton kuivalta tuntuva fleece. Yhdenkoon vaippa sopii pitkään ja on miellyttävän joustava käytössä. Käytetään villahousujen tai muiden vaippahousujen kanssa. Lisäimuksi voi laittaa tiimalasin mallisen Hemp tai Bamboo Hour -vaipan. Kiinnitys neppareilla, ihanat värivaihtoehdot ja lasta miellyttävä kapea haaraosa.

Re: AirHour luomupuuvillaiset sisävaipat vuotosuojakaukalolla
Kirjoitti: Bettina (IP rekisteröity)
Päiväys: 06/12/2008 2:21

Ruotsalaisen pink GReeNin testissä AirHour on yhdistettynä BambooHour Prefoldiin uskomattoman imukykyinen. Uutena paketista vedettynä ja ohuena vaippana imi testissä 2,5 dl nestettä ja yhdessä Prefoldin kanssa huimat 5,9 dl, eli yli puoli litraa! Tähän mennessä paras imutulos, johon ovat törmänneet. Myös Hemp Hour Extramme pärjäävät 5,5 dl imutuloksellaan. Näitä ei siis turhaan markkinoida yövaipoiksi.Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.
© Babyidea 2006