Babyidea.fi
Keskustelua, avunpyyntöjä, palvelutarjouksia, virtuaalitukea äitiyrittäjille... Palvelutarjoukset ja pyynnöt avoinna kaikille lukijoille, keskustelupalsta vain esittelynsä lähettäneille äitiyrittäjille.
 Babyidea.fi - Palstat >>  Äitiyrittäjien nurkka
Viimeisin viesti
Viestejä
Viestiketjut
Foorumit
05/04/2012 11:00 
15
12
Taloudenhallintaa, kirjanpitoa, nettisivuja, kankaan leikkuuta, toimistoapua, esitteiden suunnittelua yms. pienyrittäjille suunnattuja palveluita tarjolla.
16/03/2010 13:55 
6
4
Firma kasvaa, ja jotakin olisi hyvä ulkoistaa, että jäisi aikaa lapsille ja miehellekin :). Apua kirjanpitoon, ompeluun tai kankaan leikkuuseen, nettisivujen tekemiseen, postittamiseen, mainontaan, messuille, asiakaspalveluun...
11/06/2007 15:46 
7
3
Keskustelua yrittämisestä ja kaikesta siihen liittyvästä. Virtuaalitukea firman pyörittämiseen, teoreettista ja käytännön apua "kolleegoille" ja kilpailijoillekin :). Posti vetää välistä, meilit ei kulje, lapset marisevat ja yöllä ei ehdi nukkua. Rahoitusvinkkejä, kirjanpitokiemuiroiden selvittelyä, webbihotellien vertailua, tullikäytäntöjen vertailua, asiakasongelmien setvimistä, messujärjestelyjen suunnittelua ja rupattelua samanhenkisten kanssa! Lähetä esittelysi Mialle - info@mistine.fi.
© Babyidea 2006