Kantoliinarenkaat

Saapunut valtavan upeita, kevyitä ja ohuita kevytmetallirenkaita.

Testatut ja turvalliset nylonista tai kevytmetallista valmistetut kantoliinarenkaat oman rengasliinan ompeluun. Kiristäminen helppoa ja isommat soveltuvat paksummille ja jäykemmillekin kankaille. Kestävät testatusti 500 kg painon.

Jokainen värillinen ja alumiininen rengas on läpikäynyt testauksen ennen toimitusta ja ovat ihanan sileitä, varta vasten kantoliinakäyttöön valmistettuja.

Sisähalkaisija: valkoiset n. 6 cm, mustat ja värilliset n. 5,75 cm, kevytmetalliset n. 6,5 cm

Materiaali: 100% kestävä nylon tai kevytmetalli

Värit: nylonrenkaissa valkoinen ja vihreä; alurenkaissa musta, sininen, punainen, purppura, pronssi, hopea, vihreä ja turkoosi. Värillisiä ja alumiinisia saatavana vain rajoitettuja eriä.

 

Vinkki: Vedä tiukka sukka renkaiden ylle, kantoliinan konepesun ajaksi.

linkkejä ompeluohjeisiin
  • Metkun kuvalliset ohjeet suomeksi.

  • AnnJessican ohjeet ruotsiksi

    AnnJessican paikkakunnalla hänen ompeluohjeensa saa mukaansa paikallisesta kangaskaupasta rengasliinan käyttöohjeiden kera. Liikkeen ikkunassakin on pieni kyltti, jossa mainitaan että kys. liikkeestä voi ostaa kantoliinarenkaita ja sopivaa kangasta. AnnJessica käy myös esittelemässä liinoja ja nitten käyttöä paikallisen neuvolan synnytysvalmennuksissa ja kertoo silloin mahdollisuudesta ommella liina itse. Tämän kaiken AnnJessica tekee vapaaehtoistyönä omasta aloitteestaan.