Babyidean muumikuvioinen rengasliina

Kaikkien lapsenmielisten suosikki.


helppo ja nopea

muodikas klassikko

kotimainen

istuva ja ergonominen

~pidä aina mukana~

Sopii vauvalle, taaperolle, äidille, isälle, kummille ja mummille.

Babyidean "Muumi-liina" on muotoonommeltu rengasliina. Olkapääratkaisu on istuva ja kangas saadaan helposti levitettyä ergonomiseksi; sopii myös taaperon kantamiseen. Reunat voidaan kiristää erikseen ja liinan häntä on mukavasti kapeneva. Turvalliset eurooppalaiset renkaat. Jokaisen liinan mukaan toimitetaan ohjeet kuuteen kätevään kantoasentoon.

Materiaali: kotimainen Öko-Tex 100 -sertifioitu ja avainlipputunnuksen omaava 100% puuvillakangas, valmistettu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa

Babyidean rengasliinat ovat kotimaista suunnittelua ja ammattitaitoista käsityötä, Suomessa viiden lapsen äidin ompelemia. Kangas on Finlaysonin mallistoa, Öko-Tex 100 sertifioitua, avainlipputunnuksen omaavaa ja Allergia- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä valmistettua.

Öko-Tex standardi 100 -tunnus takaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttäjilleen. Kangas on tarkastettu riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. "Muumi-liinat" sopivat erinomaisesti myös allergisille ja herkkäihoisille: pH-taso on ihoystävällinen, ne ovat tutkitusti haitta-aineettomia ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä. Kangas on lisäksi valmistettu modernilla tuotantotekniikalla, joka säästää energiaa ja vettä. Pesusuositus 40-60°C.

Taaperon ehdoton suosikki.

Annikki  
  Juhani (loppu)
Kangas kuvattuna yllä.
Vaihtoehdot: Punainen Annikki, koot S/M ja L/XL