"Loistava valinta vauvallesi ja sinulle - tärkeä valinta tulevaisuudelle."
  • 100% sertifioitua luomupuuvillaa

  • pumpulinpehmeä

  • pelkistetty, kaunis

  • ehdottoman ergonominen, kannat koko vartalollasi

  • varma, turvallinen ja kestävä valinta


Jokainen lapsi on
luomupuuvillan arvoinen

MaM EARTH suunniteltiin asiakkaittemme toiveiden pohjalta. Markkinoilla on nykyään paljon trikoisia liinoja. Trikooliinan tärkein ominaisuus on materiaali. Itse liina ei ole vaikea tehdä, mutta mikä tahansa trikoo ei ole kantoliinaksi soveltuvaa. MaM EARTH on tehty käsin poimitusta SKAL-sertifioidusta luomupuuvillasta. Luomulanka on neulottu näitä liinoja varten jämäkäksi rullautumattomaksi interlock-kankaaksi. Jokaisen liinan keskellä on pelkistetty merkintä, joka ei heikennä liinan kestävyyttä ja erottuu sopivasti, muttei liikaa. Luomupuuvilla on ihanan pehmeää ja turvallista.


MaM EARTH -kantoliina vapauttaa kätesi. Lapsesi kulkee mukana paikasta toiseen, ulkona ja sisätiloissa, arkena ja pyhänä. Hän voi nukkua päiväunensa kuunnellen sydämesi lyöntejä, syödä pienen vatsansa täyteen rinnoistasi ja katsella maailmaa sopivasta perspektiivistä, turvallisesti läheltä sinua. MaM EARTH -liinassa voit kantaa lastasi, kunnes hänen omat jalkansa vievät hänet uusiin seikkailuihin. Parhaimmillaan liina on alle 1,5-vuotiaan lapsen kantamisessa, n. 15 kg asti. Kuvissa olevat lapset ovat vuoden ikäisiä.


MaM EARTH -liinailusetti on suunniteltu pilke silmäkulmassa, kuitenkin samalla huolellisuudella kuin kaikki muut MaM-tuotteet. Jokaisen liinan mukana toimitetaan luomupuuvillainen lohikäärme- tai pienen prinssin/prinsessan kruunumyssy. Myssy suojaa pientä päätä tuulelta ja auringolta, korvat ovat kokonaan peitettyinä ja korvien kohdalla kangas on kaksinkertaista. Ennen kaikkea myssyt tuovat hyvää mieltä ja iloa arkeen.

 

Väri- ja tunnelmagalleria - kantoliina ja myssy ovat samanvärisiä

SAVUNSININEN/lohikäärme

PERSIANPUNAINEN/lohikäärme

MYSTINEN ROOSA/kruunu

MYSTINEN ROOSA/kruunu

HIEKKA/lohikäärme

PERSIANPUNAINEN/lohikäärme

KAHVIPAPU/kruunu

PERSIANPUNAINEN/lohikäärme

SAVUNSININEN/lohikäärme

PERSIANPUNAINEN/kruunu

HIEKKA/lohikäärme

KAHVIPAPU/lohikäärme

Paremman tulevaisuuden puolesta, iloisesti tässä ja nyt.
MaM EARTH on n. 5 metriä pitkä, päät ovat kapenevat ja kauniisti pyöristetyt ja liinan keskellä on sopivasti leveyttä myös monipuolisiin kehto- ja L-sidontoihin. Kaikki reunat on saumuroitu korkealaatuisella elastisella langalla. Jokaisen liinan mukana toimitetaan yksityiskohtainen kolmikielinen ohjevihkonen. Tämänhetkinen värivalikoima on: kahvipapu, savunsininen, hiekka, persianpunainen ja mystinen roosa. Myssyt ovat yhdenkoon ja sopivat noin 3 kk alk. jopa 1,5 v. saakka.
   
 
 liinassa lapsellasi on hyvä olla
 
Vino kietaisuXkehto
Taskullinen kietaisuX
Buddha