Lifter Hoody Mei Tai
lapsi helposti selkään - kätevä myös toppavaatteissa

Selkäreppusidonnat pitkällä liinalla aiheuttavat monille päänvaivaa. Tekniikka on hallussa, mutta lapsi ei pysy millään paikoillaan. Lifterillä lapsen laittaminen selkään käy käden käänteessä. Onnistuu keneltä vaan ja vaikka ulkovaatteet päällä. Erilaiset neliöliinat ovat Aasian maissa hyvin suosittuja. Lifter on Eurooppalainen vastine näille. Hollantilaisen vauvalehden testisuosikki.

Kaikissa Liftereissä on täysin irrotettava ja kätevästi useammalla tavalla säädettävä selkä/niskatuki.

Nopea ja yksinkertainen neliöliina, sopii myös isovanhemmille.

Lifter soveltuu parhaiten vauvalle 4-5 kk iästä alkaen ja jopa 5-6-vuotiaille lapsille. Hollannissa Lifteriä käyttävät myös kehitysvammaisten lasten vanhemmat (jopa 7-9-vuotiaita kannetaan siinä). Lapsi istuu ergonomisesti turvallisessa asennossa ja selkä saa hyvän tuen. Kantajan kädet jäävät täysin vapaaksi ja etupuolella voi samalla vaikka sylitellä kuopusta. Soveltuu myös käytettäväksi vatsapuolella tai lonkalla. Menee esim. kantoreppuihin verrattuna hyvin pieneen tilaan, joten on helppo pitää aina mukana. Voidaan myös pestä kätevästi koneessa.

Isätkin tykkäävät.

Kun Lifteriä käytetään selkäpuolella suosittelemme hihnojen kiertämistä muutaman kerran etupuolella (ennen kuin hihnat viedään lenkkeihin), näin ne eivät paina herkimpiäkään rintoja. Mikäli aiot kantaa pitempään hihnat kannattaa kääntää olkapäillä, kuten pitkillä liinoilla on tapana tehdä (esim. Ulli-liina). Näin paino jakautuu vielä paremmin ja kantaminen on kevyttä. Mitä painavammasta lapsesta on kyse, sitä tärkeämpää on että hän on sidottu napasi yläpuolelle ja mahdollisimman lähelle sinua.

Mikäli Lifterin haluaa pikakäyttöliinaksi, hihnat voi solmia valmiiksi lenksuihin, näin lapsi voidaan asettaa Lifteriin istumaan ja nostaa selkään selkärepun tavoin. Hyvin kätevää.

Lifter on turvallinen neliöliina.

Lifterin on alun perin kehitellyt hollantilainen kantoliinaekspertti ja kolmen lapsen äiti Anneloes Tijssen, jolla on hyvin laaja kokemus erilaisista lasten kantovälineistä. Hoody-mallia on kehitelty pikään yhteistyössä monien suomalaisten äitien ja Babyidean kanssa.

Materiaali: 100% puuvilla

Marine extra Yö extra Raita extra
Extrat ovat uutta vinojoustavaa puuvillatwilliä, jotka ovat erityisen sopivia isomman lapsen kantamiseen.

Lifterissä ei ole nurjaa puolta, vaan molemmat puolet ovat samaa kangasta.

Värivaihtoehdot: Kuosivalikoima vaihtuu aika ajoin, joten jotkut liinat voivat olla yksittäiskappaleita.

 

Huom! Lifter on tekijänoikeudellisesti suojattu malli.

Eilen sain Lifterin selkääni ja voi että olen tyytyväinen. Sopivan kevyt kesäksi, helppo solmia, ja bonuksena niin loistava lonkkaliina että rengasliinahaaveet loppuivat ainakin hetkeksi. Neliöliinavertailussani edullinen vaihtoehto osoittautui yllättäen meille sopivimmaksi. Valinnan teki puolestani kannettavani eli Sara, joka viihtyi kokeilemistani liinoista parhaiten Lifterissä. --Kaisa S.