Brasilialainen
käsin kudottu
kantoliina

Kudottu liina jokaiseen perheeseen

Pehmeyttä ja tukevuutta sopivassa suhteessa

Painavammallekin lapselle

Väriä elämään

Turvalliset raaka-aineet

Reilut työolot

Arjen eksotiikkaa – jokapäiväistä iloa.

AMAZONAS Brazil -kantoliinat ovat käsin kudottuja, vain päistään päärmättyjä ja yhtä leveitä päihin asti. Lapsityövoimaa ei ole käytetty. Brazil-liinat ovat hyvin pehmeitä, mutta suht tukevia. Materiaali 100% puuvilla, kiertämättömät kaksinkertaiset loimi- ja kudelangat. Värjäykseen on käytetty myrkyttömiä väriaineita. Uuden tuotannon liinat ovat vinojoustaviksi kudottuja.

Parhaimmillaan mm. tuplaX ja selkäreppu-sidontojen kanssa käytettynä.

Tropical Mango

Melon
 
Liinojen pituus n. 4,5 m ja leveys n. 70 cm.
Liinoissa parisenkymmentä senttiä kutistumisvaraa.

 

Erittäin upeat kuosit eikä hinta ole esteenä. Osta vaikka kaikki!

 

HUOM! Käsityön jälki näkyy. Liinoissa voi olla nyppyjä, hieman löysiä tai kireitä lankoja, pieniä kudontavirheitäkin. Mikäli kaipaat täydellistä liinaa, valitse saksalainen Storchenwiege.

   

AMAZONAS Brazil -kantoliinoja valmistetaan brasilialaisessa reilussa osuuskunnassa, missä yli 60 työntekijällä on varma työpaikka, palkka, sosiaaliturva ja palkalliset lomat. Nämä ovat meille itsestäänselvyyksiä, mutta siellä luksusta. Käytetyt raaka-aineet noudattavat eurooppalaisia standardeja. Tämä on Brasilian luonnon ja vesistöjen kannalta erittäin tärkeää, ja näin työntekijät eivät myöskään altistu haitallisille aineille, vaan saavat tehdä työtään terveellisessä ympäristössä. Liinojen laatu taataan lisäksi säännöllisin testauksin ja analyysein, joilla vielä varmistetaan että.valmistuksessa ei todellakaan ole käytetty azovärejä, raskasmetalleja, formaldehydiä tai muita haitallisia aineita.

   

"We were sitting on the veranda talking with Jeova and his sister Jandira when she gently pulled her three-year-old son into the hammock where she was lying. She lifted her top and began breastfeeding him. Paul asked her about breastfeeding in Canoa and she casually replied that it was normal to feed children for six or even seven years."
--
Loewenthal, R. 2000. New Beginnings 17 (4), 166.

Lapsi lähellesi, mukaan elämän pyörteisiin.