Babyidean Antti Rengas
- ihana hapsullinen rengasliina

Värikkyys viehättää?
Etnisyys houkuttelee?
Kaipaat keveyttä ja pehmeyttä?
"Reilut" liinat ovat mieleesi?

Kotimainen käsityö tärkeää?
Haluat hapsullisen liinan...

Erityisen kevyt, käsin kudottu ja suomalaisen äidin ompelema

Antti-kantoliinojen kangas on käsin kudottua ja jokaisessa liinassa on myös käsin solmitut hapsut. Käsityö näkyy, kuten aidoissa matoissa. Kangas on kudottu guatemalalaisissa intiaaniosuuskunnissa, lapsityövoimaa ei ole käytetty. Rengasliinoiksi ne on ommeltu käsityönä Suomessa.

Antti-liinat ovat ohutta ja pehmeää 100% puuvillaa. Sopivat erityisen hyvin kesä- ja sisäliinoiksi. Liinat on esipesty ja ne voidaan pestä koneessa 30-60ºC. Värjäykseen on käytetty myrkyttömiä väriaineita. Voivat ensimmäisissä pesuissa päästää väriä. Kutistuvat aina jonkin verran, enemmän kuumassa kuin viileässä pesussa. Renkaat ovat kevytmetallia, nimenomaan liinoja varten valmistettuja – maailman parasta, turvallista laatua.

Vinkki: Maailman ainoita hapsullisia rengasliinoja.

Tukevuutta ja ilmavuutta juuri sopivassa suhteessa. Tuhansia vuosia käytössä olleen materiaalin soveltuvuus tehtäväänsä on taattu tänäkin päivänä.

Piudisruutu (M/L ja XL/XXL)

Lämpö (M/L ja XL/XXL) Tyyli (M/L)

Farkku (XL/XXL)

Luovuus (XS/S ja M/L)

 

 
Hinnat

Huomioithan, että käsin kudottu liina ei ole yhtä tasalaatuinen ja virheetön kuin koneellisesti kudottu liina. Esim. pieniä epätasaisuuksia ja nyppyjä esiintyy ja liina saattaa kutistua.

XS/S M/XL XL/XXL
     
 

Inkkariliinoissa on taikaa - yhdistävät täysin erilaisia kulttuureja toisiinsa.

Miguel Arturo valmistelee lankoja
kudontaa varten, lue kudonnasta lisää.

Lankoja kuivumassa - kuin Kiasmassa...