SIVUISTA

Näillä sivuilla puhutaan imetyksestä ja sen tärkeydestä sekä annetaan vinkkejä mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Me kirjoittajat olemme äitejä, jotka koemme imetyksen tärkeäksi, antoisaksi – ja useimmiten myös maailman helpoimmaksi – tavaksi ruokkia, helliä ja rauhoittaa lasta. "Imetystietoutta" olemme saaneet ihan käytännössä lapsiamme imettämällä, lukemalla netistä että alan kirjoista (mm. Jack Newmanin ja La Leche Leaguen), sekä osallistumalla Imetyksen tuki ry:n järjestämille kursseille.

Olemme koonneet lyhyitä tietopaketteja imetyksen vaiheista ja siihen liittyvistä asioista. Kaikki osat eivät vielä ole valmiit, mutta sivuja täydennetään vähän kerrallaan. Sivuilla toimii myös imetyspalsta, jonne voit lähettää oman imetykseen tai siihen liittyvän kysymyksesi. Vastaamme parhaamme mukaan, käyttäen tarvittaessa apuna kirjallisuutta tai kysymällä paremmin tietäviltä. Pyrimme tiiviisiin, asiapitoisiin vastauksiin. Toivomme, että sinäkin kysyisit mahdollisimman lyhyesti, ja mieluiten yhtä-kahta asiaa kerrallaan.

Vastaamme vapaaehtoistyönä, muun perhe-elämän lomassa, joten mitään tiettyä vastausaikaa emme valitettavasti voi antaa. Jos asia on kiireellinen, kehotamme kysymään Imetystukilistalta, missä vastauksen saa useimmiten tunneissa, tai ottamaan yhteyttä suoraan omaan neuvolaan.

KAIKKEIN NOPEIMMIN APUA SAA SOITTAMALLA IMETYSTUKIPUHELIMEEN: 041 528 5582 (normaalin matkapuhelun hinnalla).