ESITTELY

Olen Jaana, joulukuussa 2001 ja helmikuussa 2004 syntyneiden poikien äiti pääkaupunkiseudulta. Perheeseen kuuluu myös isä, joka on sekä imetys- että kantoliina- ja kestovaippamyönteinen :). Imetyksestä otin selvää jo esikoista odottaessani. Imetystukilistan sivut tulivat silloin tutuiksi, ja esikoisen imetys lähti senkin takia hienosti käyntiin. Kantoliinat ja perhepeti ovat koko perheelle myöskin hyvin tuttuja arjen apuvälineitä.
Omakohtaista kokemusta minulla on mm. huonosti muuta ruokaa syövästä vauvasta, "tissitakiaisista", suihkutisseistä, runsaasta maidonerityksestä, taaperoimetyksestä, raskaudenaikaisesta imetyksestä sekä tandem-imetyksestä. Imetyksen tuki ry:n järjestämän imetyksen perustietokurssin kävin kevättalvella 2003 ja vuoden 2006 alussa valmistuin yhdistyksen ryhmänvetäjäkoulutuksesta.
Länsi-Vantaan imetystukiryhmä
Perustimme Annan kanssa Imettävien äitien vertaistukiryhmän Länsi-Vantaalle huhtikuussa 2002, sillä koimme, että imetykseen saa edelleenkin liian vähän apua. Halusimme sekä auttaa imetysongelmien kanssa painivia että tarjota kanavan kokemusten jakamiseen. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden toisena maanantaina klo 18-19.30. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki imeytyksestä kiinnostuneet; imetysongelmia ei siis tarvitse olla :-).