MaM Coat
Upgrade
ei enää lumihangessa työntelyä

Yhteistyössä amerikkalaisen valmistajan kanssa kehittelimme MaM Original -takin, joka oli ensimmäinen kantotakki Euroopassa. Uusi upgrade-malli eroaa lähes kaikilta osin edeltäjästään, mutta se on samalla lailla suunniteltu vanhemman ja lapsen parasta oloa ajatellen.

MaM Coatin Uupgrade-malli on saman suunnittelutiimin kehittelemä kuin MaM ECO-kantoliina. Takkin suunnittelussa huomioitiin Babyideaan viiden vuoden aikana tulleet toivomukset täydellisestä liinailuvaatetuksesta ja lisättiin joitakin kantovaatteille täysin uusia ominaisuuksia (innovaatiopatentoitu tuote).

Upgrade-malli ei ole säkin näköinen kantotakki, vaan virtaviivaisen istuva. Sitä voi oikeasti käyttää myös ilman kyydissä olevaa lasta, myös muualla kuin kotipihassa.

Materiaali: Päällinen mikrokuitua, vuori vedenpitävä (>5000 mm) tuplafleece hengittävällä PUL-kalvolla. Integroitu kantokauluri fleeceä (hamppu/ekopuuvillainen kauluri tilauksesta tai lisävarusteena).

MaM Coatin ominaisuudet
  • Lasta voi kantaa edessä tai selässä.
  • Selässä kannettaessa kantopaneelia voi helposti säätää etupuolelta. Ja aukko menee haluttaessa kunnolla umpeen, eli lapsi ei pääse kylmällä kelillä työntämään käsiään takin ulkopuolelle.
  • Kantopaneelin kaulus suojaa tuulelta ja toimii pienen vauvan pääntukena.
  • Lapsen ja kantajan huput ovat irrotettavia ja lapsen lakkihuppu korkeussuuntaan säädettävä. Lakkihuppu toimii isomman nukkuvan lapsen pääntukena (säätöhihnat ovat irrotettavia) ja sitä voi käyttää erikseen, jopa 5-vuotiaaksi asti.
  • Takissa on nappikiinnitteinen vyötärökiristys ja nyörikiristys helmassa.
  • Reilut nepparikiinnitteiset päällitaskut.
  • Integroitu kantokauluri sis. hintaan.

 

Hallittu kokonaisuus

Sinä päätät mitkä ominaisuudet ovat teille tärkeitä ja mitä haluat käyttää. MaM Coatissa muuntelumahdollisuudet ovat suuret – tarpeetkin ovat lapsen kasvaessa sylivauvasta taaperoksi täysin erilaiset. Kanna aluksi edessä, ilman tukihuppua, ja myöhemmin selässä. Paneelin niskatuki kiinnittyy tarvittaessa etupuolella kannettaessa kantajan kaulukseen, jolloin pienen vauvan pää pysyy nukkuessa paikoillaan ripeämmässkin kävelyvauhdissa.


Kiristä aluksi vyötärökuminauhat, mutta jätä lapsen jalkojen kasvaessa kuminauhat löysemmälle. Kuvassa 2-vuotias lapsi kulkee selässä kantorepussa suklaa/hasselin värisessä takissa. Huppu on säädetty pienemmälle, irrotettu paneelista ja kiinnitetty lapsen leuan alle.

 
Vuoden 2009/2010-mallissa on raglanhiha ja kiristettävät kädentiet.
Lapsen huppumyssyssä on suloiset nallekorvat
Innovaatiopatentoitu tuote.

Väri: phantom black/musta.

Koot: XS-XL.

 


Kyydissä n. viisikiloinen kantoliinanukke. Huppu pienimmillä säädöillä ja taiteltu edestä pienemmäksi. Tämänmallista huppua saatavana enää XL-koossa.

Kyydissä vuoden ikäinen taapero kantoliinassa. Alle sopii yhtä hyvin esim. Manduca-kantoreppu.